8 kändispar som blev tillsammans 2021

16 dec, 2021 
AvMalin Ny
zendaya tom holland
Zendaya och Tom Holland, Kim Kardashian och Pete Davidson. Kärleken har definitivt flödat i Hollywood i år. Här är kändisparen som blev tillsammans 2021!
Annons
TV: Kändispar som blev tillsammans 2021
TV: Kändispar som blev tillsammans 2021

2021 har helt klart varit ett bra kärleksår för kändisvärlden och under året har en hel del kändisar träffats och blivit kära. En del mer otippade än andra, som exempelvis Kim Kardashian och Pete Davidson eller återförenade Jennifer Lopez och Ben Affleck.

Här är åtta kändispar som blev tillsammans 2021!

Kim Kardashian och Pete Davidson

kim kardashian pete davidson

Kim Kardashian och Pete Davidson bekräftade att de officiellt dejtar i november och delade även med sig av att de är "riktigt lyckliga". Paret träffades efter att de båda medverkat i Saturday Night Live och kysst varandra i en sketch.

Annons

Jennifer Lopez och Ben Affleck (IGEn!)

ben affleck jennifer lopez
Dave Bedrosian

Jennifer Lopez och Ben Affleck återupptog sitt förhållande efter nästan 17 år ifrån varandra. De syntes offentligt på röda mattan för första gången i september på filmfestivalen i Venedig.

Harry Styles och Olivia Wilde

harry styles olivia wilde

Harry Styles och Olivia Wilde började träffa varandra efter att de båda hade jobbat tillsammans på Wildes nya film Don't Worry Darling. De har synts tillsammans flera gånger men har dock inte själva bekräftat förhållandet.

Annons

Kourtney Kardashian och Travis Barker

travis barker kourtney kardashian

Kardashian och Barker bekräftade i somras på Instagram att de var ett par efter veckor av spekulationer. Sedan dess har de även hunnit förlova sig.

Zendaya och Tom Holland

zendaya tom holland

Zendaya och Tom Holland visade upp sin kärlek i juli, när paparazzifotografer fångade de på bild när de kysste varandra. De har varit rätt diskreta med sitt förhållande, men när Zendaya fyllde år den 1 september skrev Tom en fin grattishälsning till henne på Instagram och lade upp en bild på dem tillsammans.

Annons

Adele och Rich Paul

adele rich paul
Allen J. Schaben

Adele och Rich Paul avslöjade att de var ett par tidigare i år och passade också på att berätta att deras förhållande startade med ett vanligt jobbmöte. Adele berättade också att Paul är den första som fått henne att "älska sig själv och öppna upp för att bli älskad av någon annan".

Zoë Kravitz och Channing Tatum

channing tatum zoe kravitz
ROBA, JUJU

Kravitz och Tatum har ryktats dejta ända sedan i somras efter att ha jobbat tillsammans på nya filmen Pussy Island. De har synts tillsammans i New York ett flertal gånger och fotades även tillsammans när de lämnade Met-galan tidigare i år.

Annons

Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi

Millie Bobby Brown och Jon Bon Jovi's son, Jake Bongiovi, ryktades vara ett par redan i somras och i november gick de ut officiellt med sin kärlek på Instagram.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed

Se också: Skådespelare som vägrade röra varandra på film
Se också: Skådespelare som vägrade röra varandra på film
Annons
Innehåller annonslänkar