9 kändisars sjukt otippade intressen

Beyonces intresse

Vilken kändis älskar att dreja och vem har en biodling i trädgården? Hollywoodeliten har några minst sagt otippade intressen – här är nio av dem!
08 juli, 2021
TV: Se fem kändisar med väldigt otippade intressen
1:47

Efter reklamen: TV: Se fem kändisar med väldigt otippade intressen

(1:47)

Slå på ljud

Lägga pussel, ta hand om sticklingar som om det vore våra barn och baka tills frysen är full... Pandemin har gjort oss alla till små tanter vad gäller våra intressen. Men även kändisarna har några minst sagt otippade hobbys mellan turnéer och filminspelningar. Vem har till exempel en stor fascination för Harry Potter? Här är listan över nio kändisars otippade intressen!

Beyoncé: Har en biodling

Att Queen B har en passion för bin är ju nästa för bra för att vara sant, med tanke på att Beyoncés fans kallas "The Beyhive"! Japp, Beyoncé har en egen biodling hemma. "Jag vet, det är lite otippat men jag har två bikupor. Riktiga! Jag har haft dom hemma ett tag nu och har cirka 80 000 bin. Vi gör hundratals burkar honung om året" säger sångerskan. Anledningen till varför just biodling är den stora hobbyn? "Jag började med biodling för att mina döttrar, Blue och Rumi, båda har hemska problem med allergier och honung har många läkande egenskaper", säger hon.

Kelly Clarkson: Harry Potter

Det finns många Harry Potter-fans i världen. Böckerna toppar trots allt på listan av världens mest sålda böcker. Och frågar du Kelly Clarkson – då är hon ett av de största fanet! "Jag är en Gryffindor! Jag har en cape, en scarf, trollstaven. Jag har allt!"

Brad Pitt: Drejning

Brad pitt gillar att dreja
AMPAS

När han inte spelar in filmer eller går på röda mattan älskar Brad Pitt att dreja krukor och skulpturer. Hur gulligt? Det ryktas även om att han och bästisen Leonardo DiCaprio brukar gå och kolla på skulpturer tillsammans.

Ryan Gosling: Stickning

Du läste rätt! Ryan Gosling älskar tydligen att sticka! För australiensiska GQ har han avslöjat att han fick lära sig att sticka inför filmen Lars and the Real Girl och att han sedan dess har hållit fast vid sin hobby. "Om jag skulle skapa den perfekta dagen skulle stickning helt klart vara med. Man får ut något fint av det i slutet. Man får en fin present. Till den som vill ha en missformad, stickad scarf." Vem vill inte spendera en dag med att sticka tillsammans med Ryan Gosling?

Jennifer Garner: Spelar saxofon

Skådespelaren Jennifer Garner älskar att dra ett saxobeat. Jennifer Garner spelade till och med en liten trudelutt för skådespelarkollegan Reese Witherspoon på hennes födelsedag. Vilken underbar present!

Nicole Kidman: Fallskärmshoppning

Vem kunde ana att Nicole Kidman är en riktig äventyrare som älskar fallskärmshoppning? Skådisen har till och med licens i fallskärmshoppning!

Will Smith och Tom Cruise: Fäktning

Vet du vad Will Smith, David Beckham och Tom Cruise brukar göra när de ses? Ta fram svärden och fäktas! "Tom har ett rum vi tränar i. Vi har inte tillräckligt med tid för att bara umgås, vi tre grabbar, så det här är hans sätt att få oss att ses. Det är jätteroligt! Vi ville ha en aktivitet som var lite ansträngande, men vi blir äldre och vi måste tänka på att ta det lugnt och akta våra leder. Speciellt mina knän", har Will Smith sagt i en intervju

Megan Fox: älskar matte och Harry Potter

Skådisen Megan Fox har några intressen som hon brinner extra mycket för. Megan beskriver sig själv som en nörd, har alltid älskat matte och sitter gärna och räknar statistik i timmar. Förutom det har hon en förälskelse i Harry Potter. "Mina hobbys har alltid varit nördiga. Jag växte upp med att läsa noveller och min äldre syster var väldigt inne i X-men serietidningar så jag blev också inne i serietidningar som ung. Jag är en stor läsare överlag, så jag kollar inte direkt på mycket tv eller filmer. En av mina absolut bästa saker är Harry Potter och jag längtar efter att få åka till Universal. Varje present jag får av mina barn är någonting med Harry Potter."

Foto: TT

TV: Se 7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnor
0:57

Efter reklamen: TV: Se 7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnor

(0:57)

Slå på ljud