Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Kändisarnas största hårförändringar 2021

09 dec, 2021 
AvMalin Ny
hailey bieber
Kort, oändligt långt och luggar. Här är kändisarnas största hårmässiga förändringar under året som har gått!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så förstör kylan ditt hår – 7 vanliga problemBrand logo
Så förstör kylan ditt hår – 7 vanliga problem

Att kändisar byter frisyr och hårfärg ofta är inte direkt något nytt, men ibland vågar de faktiskt ta det ett steg längre. Här är ett par Hollywoodkändisar som genomgått drastiska hårförvandlingar under 2021!

Florence Pugh

florence pugh

Skådespelerskan Florence Pugh, känd från filmer som Midsommar och Black Widow, bestämde sig för att kapa av håret rejält i oktober 2021 och delade med sig av sin hårförvandling på Instagram.

Annons

"Jag gjorde en sak...#chopchopchop", skrev hon i inlägget.

Hailey Bieber

hailey bieber

Modellen Hailey Bieber har långsamt gått från en vitblond nyans till en mer mörkare hårfärg, och i oktober 2021 delade hon med sig av sin nya, chokladbruna färg.

Selena Gomez

selena gomez

Även Selena Gomez har synts i en rad olika hårstilar de senaste åren - allt från ett böljande mörkt svall till kortare blont och lugg. Tidigare i år gjorde hon dock en större hårförändring när hon bestämde sig att klippa en kortare page, något hon delade med sig av på TikTok i oktober.

Annons

Gwen Stefani

Artisten Gwen Stefani har, förutom att gifta sig med countrystjärnan Blake Shelton, även hunnit med att testa en del frisyrer. I september blev hon till exempel med lugg, något hon visade upp på sitt Instagram-konto.

Nicki Minaj

I september visade rapparen Nicki Minaj upp sin nya frisyr - ett oändligt långt svall i grå och lila nyanser.

Annons

Billie Eilish

billie eilish

Sångerskan Billie Eilish inspirerades av sin egen mamma när hon klippte sig i augusti i år, då hon visade upp sin nya frisyr med lugg.

Foto: TT, skärmdumpar

Artikelinspiration: Usmagazine

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons