Kändisarnas bästa varianter av Dolly Parton challenge

Dolly Parton Challenge exempel

Världen, och kändisarna, har den senaste veckan bjudit friskt på sig själva och sin framtoning i Dolly Parton challenge. Här är några av de mest träffsäkra och roligaste tolkningarna av profilbilder på LinkedIn, Facebook, Instagram och Tinder.
28 januari, 2020

Men jämna mellanrum boomar det till, och våra sociala medier fylls av likadana bilder (mer än vanligt alltså) – en ny challenge är igång igen. Den senaste tiden har vi till exempel jämfört tio år gamla bilder på oss själva i 10-year challenge och stått hukade mot väggar i chair-challenge. FaceApp fick väl kanske aldrig epitetet challenge, men plötsligt reste var och varannan människa in i ålderdomen.

Vad är Dolly Parton challenge?

Ja, det var faktiskt den 74-åriga sångerskan Dolly Parton själv som startade utmaningen. Och eftersom både idén och Dolly är väldigt folklig, tog formatet snabbt fart. För visst är det så att vi jobbar hårt med vår profilering på de olika plattformarna, och Dollys variant var nog så tydlig den kan bli.

På LinkedIn är hon tillknäppt i rutig kavaj framför en skoltavla, på Facebook lite skojfrisk i en Holly Dolly-jultröja, medan Instagrambilden är en skön tillbakablick på Dolly med en gitarr. Och Tinderbilden – eh, ja, så mycket Playboy 1978 det kan bli.

Här är de bästa kändis-bidragen till Dolly Parton challenge

”Get you a woman who can do it all” skrev hon till bilden. Och världen hakade på. 48 timmar senare var hashtaggen #dollypartonchallenge överallt.

Självklart hakade Dollys guddotter Miley Cyrus på, och passade på att retas med Dolly: ”Shouting out platforms she doensn’t even use.”.

Nathalie Portman har i alla tider blandats ihop med än den ena, än den andra kändisen. Det bjöd hon friskt på i Dolly Parton challenge!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Vänner-casten bjöd på Rachelvarianten av Dolly Parton challenge!

Will Smith botaniserade bland sina olika rollkaraktärer.

Oprah bjöd på sig själv.

Precis som Halle Berry.

Nej, riktigt så långt som att den engelska drottningen postade den här själv kom vi inte. Men kul ändå! Från engelska magasinet Grazia.

Cara Delivingne var inte sen att bjuda på sin version.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Pantertanter! Den här illustrationen av Dorothy, Sophia, Rose och Blanche kan vara den mest träffsäkra varianten av dem alla!

De svenska kändisarna har inte varit lika aktiva att hänga på, men några sköna memes har de levererat.

Pernilla Wahlgren:

Och kanske den bästa av alla? Livrustkammaren levererar som vanligt.

Källa: Instagram, Elle

Läs mer:

Se kändisarnas bästa bidrag till #10yearchallenge

Dubbelgångare? 28 kändisar som är nästan identiskt lika

Så såg kändisarna ut som barn