Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

8 kändisar med oväntade talanger – som får oss att tappa hakan

20 aug, 2021 
Kendall jenner kan låta som en fågel
Vet du vad Kendall Jenner och Mariah Carey har gemensamt? Båda kan låta exakt (!) som fåglar. Men det är inte den mest imponerande talangen på listan... Här är kändisarna som besitter en hel del otippade kunskaper.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fem kändisar med väldigt otippade intressenBrand logo
Fem kändisar med väldigt otippade intressen

Om du trodde att du var unik med att kunna vifta på öronen, trodde du fel. Beyoncé är nämligen också en expert på det! Men något lite mer otippat är att Justin Bieber kan lösa en rubiks kub på 90 (!) sekunder och att Gry Forssell kan prata baklänges. Riktigt imponerande!

Här är listan på 8 kändisar som imponerar med sina oväntade och dolda talanger!

Ariana Grande

Ariana Grande kan låta som en bebis

Ariana Grande har en röst som får klockorna att stanna. Men hon är också en grym imitatör och kan låta exakt som Celine Dion, Christina Aguilera och Britney Spears. En annan dold talang är att hon kan låta precis som en liten bebis. Ja, hennes imitation av en jollrande bebis är skrämmande lik!

Annons

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Att supermodellen är en riktig talang framför kameran och på catwalken visste vi redan. Men visste du däremot att Kendall Jenner är riktigt bra på att imitera fågelljud. Alltså, läskigt bra! Det har hon visat upp i bland annat The Late Late Show with James Corden och 73 Questions with Vogue. Kendall är däremot inte ensam om denna dolda talang. Även Mariah Carey kan prata fåglarnas språk.

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson kan härma dialekter

Även några av våra svenska kändisar har såklart också dolda talanger. Till exempel sångfågeln Lisa Nilsson! Lisa är riktigt grym på att härma dialekter. Ja, alla dialekter förutom gotländska visar det sig... "Gotländska, där går gränsen. Jag får inte ihop det! Jag hamnar i Norrbotten istället.", säger hon i programmet Klassfesten.

Annons

Justin Bieber

Justin Bieber är bra på rubiks kub

Justin Bieber tycks vara bra på allt han tar sig an... Han kan åka skateboard, pratar franska kan spela piano, trummor, trumpet och gitarr och kan dessutom göra volter i luften – både fram- och baklänges. Men den kanske mest otippade talangen av alla är att han kan lösa en rubiks kub på 90 (!) sekunder. Ganska imponerande, eller hur? Hur har han ens haft tid att lära sig det?

Margot Robbie

Margot Robbie kan tatuera

Om skådespelaren Margot Robbies karriär skulle gå åt pipan har hon något att falla tillbaka på. Margot kan nämligen tatuera och har till och med en egen tatueringsmaskin. Hon själv säger däremot att hon bara blir sämre och sämre på att tatuera, så den som vill bli stämplad av Hollywoodstjärnan, gör det på egen risk...

Annons

Gry Forssell

Gry forssell kan prata baklänges

Tv-programledare och radioprofilen Gry Forssell har en minst sagt udda talang. Hon kan nämligen prata baklänges utan problem! "Det är lite som med korsord. Ju mer man övar på det på dagligen, desto mer flytande blir det." På frågan hur ofta hon använder sig av talangen är svaret: "Aldrig! Det är väldigt opraktiskt för det går inte att använda till något faktiskt."

Cara Delevingne

cara delevingne kan beatbox

Supercoola modellen Cara Delevingne blev genast ännu coolare (är det ens möjligt?). Caras dolda talang är nämligen att hon är riktigt grym på beatboxing.

Annons

Bianca Ingrosso

bianca ingrosso kan sjunga

Vi har nyligen fått se (höra?) en helt ny sida av Bianca Ingrosso – nämligen hennes röst. Hon har tidigare hintat om att hon kan sjunga, men att det är något som hon vill hålla bara för sig själv för att inte bli jämförd med resten av hennes musikaliska familj. Men i somras trotsade hon sin scenskräck och sjön Den blomster tid nu kommer tillsammans med Benjamin. Och framträdandet fick många att tappa hakan (och längta efter mer musik från entreprenören).

Foto: TT

Annons