Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

6 kändisar som av misstag kraschat bröllop – bilderna är otroliga

28 dec, 2021 
AvMalin Ny
katy perry
Hur hade du reagerat om Katy Perry eller Lady Gaga kraschade ditt bröllop? Det är nämligen precis vad som hände de här paren, och av bilderna att döma verkade de verkligen gilla det.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 bra saker som hände i världen 2021Brand logo
5 bra saker som hände i världen 2021

Att krascha ett bröllop är sällan riktigt välkommet, förutom när det gäller en kändis. Här är kändisarna som råkade hamna på bröllop av misstag, kolla in bilderna!

Katy Perry

Katy Perry kraschade Hayley Rosenblum och Blonie Dudneys bröllop i St. Louis, Missouri, när hon var på sin Witness-turné. Perry och hennes team ska ha varit på bröllopet i tio minuter innan de gick.

Beyoncé och Jay

beyonce

Beyoncé och Jay bestämde sig för att gå in i en kyrka när de var på semester i Portofino, Italien, i september 2014, och råkade därmed gå rakt in i ett bröllop.

Annons

Bradley Cooper

Skådespelaren Bradley Cooper överraskade ett par när han besökte sitt gamla universitet Georgetown University i Washington, D.C.

Ed Sheeran

ed sheeran

Sångaren Ed Sheeran överraskade och uppträdde för ett par från Australien som hade haft det svårt en längre tid efter att brudens mamma hade gått bort.

Lady GagaSpara

lady gaga

I april 2010 bodde Lady Gaga på Intercontinental Hotel i Adelaide, Australien, och när hon gick förbi festlokalen bestämde hon sig för att krascha Courtney och Reece Kerrs bröllop.

Annons

Taylor SwiftSpara

taylor swift

Taylor Swift bestämde sig för att överraska Max Singer och Kenya Smith när de gifte sig i Brand Beach, New Jersey. Det efter att Max syster Ali hade skrivit till sångerskan och berättat att paret hade gift sig i det rum på sjukhuset som Max mamma hade bott i sina sista dagar. Hon uppträdde med en avskalad version av låten Blank Space, som sedan blev bruden och brudgummens första dans.

Foto: Instagram, TT

Artikelinspiration: ELLE.com

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons