Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

5 kändisar som började som idrottare

07 okt, 2021 
AvMalin Ny
elsa hosk
Visste du att Kate Middleton och Caitlyn Jenner var skickliga idrottare innan de klev in i rampljuset? Här är kändisarna som började som atleter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 7 kändisars drömjobb innan de blev kändaBrand logo
TV: 7 kändisars drömjobb innan de blev kända

Att slå igenom både inom idrott och nöje är extremt svårt, men vissa har helt enkelt dragit vinstlotten i genlotteriet. Visste du till exempel att Elsa Hosk har en bakgrund som basketspelare eller att Caitlyn Jenner har en OS-medalj hemma?

Här är fem kändisar som började som idrottare!

Kate Middleton

kate middleton

Kate Middleton har fullt upp med sina kungliga uppdrag nuförtiden, men innan hon blev en kunglighet brukade hon spela tennis, landhockey och träna terränglöpning. 2007 tränade hon intensivt för att ro längs Engelska kanalen tillsammans med ett kvinnligt lag inom rodd, men blev tvingad att dra sig ur av drottningen. Hertiginnan ryktas vara en väldigt talangfull skidåkare och hon ska vara bättre än sin man på det.

Annons

Caitlyn Jenner

caitlyn jenner

Innan hon medverkade i Keeping Up With the Kardashians var Jenner en mästare inom tiokamp. Under sommar-OS år 1976 vann hon till och med en guldmedalj.

Elsa Hosk

elsa hosk

Innan Elsa Hosk blev en Victoria's Secret-modell var hon basketproffs. Som 12-åring var hon en av de tio bästa kvinnliga basketspelarna i Storstockholm och spelade för Stockholm och Sverige i Nordiska Skolspelen 2001. Hennes moderklubb var Harem Basket.

Annons

Saweetie

saweetie

Sångerskan och låtskrivaren Saweetie var väldigt duktig inom volleyboll och löpning på gymnasiet, och spelade sedan amerikansk fotboll på San Diego State University. Hon var även dansare för universitetets danslag.

Uzo Aduba

uzo aduba

Skådespelerskan Uzo Aduba, känd från serien Orange Is the New Black, var en av stjärnorna inom friidrott när hon gick på Boston University.

Foto: TT

Källa: Elitedaily

TV: Hollywoodstjärnorna som började sin karriär med skönhetstävlingarBrand logo
TV: Hollywoodstjärnorna som började sin karriär med skönhetstävlingar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons