Kakan Hermanssons podd Under huden är tillbaka!

Kakan Hermanssons podcast Under huden är tillbaka

Poddpausen är över – Kakan Hermansson är tillbaka med Under huden. Med nypremiär den här veckan och gäster som Lilla Namo, Molly Sandén och Isabel Adrian rivstartar den nya säsongen direkt.
03 juli, 2018

Samtalspodden Under huden kom ut med sitt första avsnitt i maj 2016 och har sedan starten besökts av nästan 100 personer. Hudvårdsnörden Kakan besöks av olika personer, mer eller mindre kända, som hon pratar om allt från skönhet och hudvård till hälsa, kvinnoideal och normer med.

Under våren har podden haft en liten paus – men nu är den tillbaka! Vi ringde upp Kakan och kollade läget inför nypremiären.

Pausen är över, podden är tillbaka. Vad har du insett under din frånvaro?

– Att jag tänker i Under Huden-termer. Jag tänker liksom hur jag skulle porträttera människor jag möter i podden, och att det mötet skulle va perfekt i den sortens samtal. Besatt av min podd tror jag.

Hur kul är det att vara tillbaka med nya avsnitt?

– Askul, men också så naturligt. Den här sortens samtal har jag alltid med folk så det är lika bra att spela in det.

Vilka gäster får vi möta i comebacksäsongen?

– Åh, så många härliga! Molly Sandèn, Lilla Namo, Thomas Sekelius, Lili Assefa och Isabel Adrian bland annat. Och så gör jag ett samarbete med Ångestpodden.

Har du någon drömgäst som du jobbar vidare på?

– Zara Larsson, I´m looking at you. När är det dags?

Vad ska du göra i sommar?

– Är på västkusten och smörjer in mig i solkräm. Och bloggar såklart.

Under huden har nypremiär och släpper nya avsnitt från och med fredag den 6 juli. Finns där poddar finns. Senaste avsnitt hittar du alltid på acast.com/underhuden.

Kakans blogg hittar du alltid på kakan.elle.se >