Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Julklappspapper designat Bea Szenfeld

15 dec, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Köpcentrat Gallerian i Stockholm presenterar varje år ett julklappspapper i samarbete med en designer, i år gick uppdraget till Bea Szenfeld.

Beas papper ser ut som ett skrynkligt, redan använt papper och är ett hommage till alla som inte slänger julklappspapper. Ett papper tillägnat de som fint viker ihop och sparar det till nästa år, något som står i skarp kontrast till de 200 000 kilo (!) julklappspapper som vi svenskar slänger varje år.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Pappret är lika fint att slå in nya paket i som att hänga upp på väggen när julen är över. Och går givetvis med fördel bra att spara till nästa gång ett paket behöver slås in!

Beas julklappspapper finns i Gallerian i Stockholm från och med 14 december. Besökare och juklappsköpare är välkomna att få sina klappar inslagna gratis i den bemannade inslagningsdisken mellan 14-24 december. Pappret finns även till försäljning som välgörenhetsark, då går alla intäkter till Rädda Barnen.

julklappspapper-gallerian-bea-szenfeld
Annons