Julklappspapper designat Bea Szenfeld

15 dec, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

Köpcentrat Gallerian i Stockholm presenterar varje år ett julklappspapper i samarbete med en designer, i år gick uppdraget till Bea Szenfeld.

Beas papper ser ut som ett skrynkligt, redan använt papper och är ett hommage till alla som inte slänger julklappspapper. Ett papper tillägnat de som fint viker ihop och sparar det till nästa år, något som står i skarp kontrast till de 200 000 kilo (!) julklappspapper som vi svenskar slänger varje år.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Pappret är lika fint att slå in nya paket i som att hänga upp på väggen när julen är över. Och går givetvis med fördel bra att spara till nästa gång ett paket behöver slås in!

Beas julklappspapper finns i Gallerian i Stockholm från och med 14 december. Besökare och juklappsköpare är välkomna att få sina klappar inslagna gratis i den bemannade inslagningsdisken mellan 14-24 december. Pappret finns även till försäljning som välgörenhetsark, då går alla intäkter till Rädda Barnen.

julklappspapper-gallerian-bea-szenfeld
Annons