Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

11 mysiga nya julfilmer på Viaplay

01 dec, 2021 
AvNina Nyström
Happiest Season
Boosta julkänslan under advent med en mysig julfilm, eller bunkra med tips på bra titlar att fördriva de lediga dagarna med framöver. Här är elva av de senaste julfilmerna du kan streama på Viaplay.
Annons
TV: 10 julfilmer med toppbetyg på IMDbBrand logo
TV: 10 julfilmer med toppbetyg på IMDb

På Viaplay hittar du julklassiker som The Holiday och Love Actually – favoriter som inte kan ses för många gånger. Men känner du dig ändå sugen på att kolla in något nytt juligt kanske någon av de här titlarna på Viaplay vore något? Man har inte släppt några nya titlar för i år, men alla de här är från 2020. Kanske blir en av dem din nya julfavorit?

A New York Christmas Wedding

A NEW YORK CHRISTMAS WEDDING

Julen närmar sig – och så även Jennifers bröllop. Då får Jennifer plötsligt besök av en ängel som visar vad som kunde hänt om hon inte förnekat sina känslor för sin barndomsbästis.

Annons

Happiest Season

HAPPIEST SEASON

Att träffa din flickväns familj för första gången är tufft. Att planera att fria på hennes familjs årliga julmiddag – tills du inser att de inte vet att hon är gay och ihop med dig – är ännu svårare.

The Christmas Setup

THE CHRISTMAS SETUP

Juristen Hugo åker till sin hemstad för att fira jul tillsammans med sin mamma. Där stöter han på en gammal hemlig förälskelse, Patrick. Har du inte redan listat ut det baserat på filmens namn, så kan vi avslöja att mamman har ett finger med i spelet som gör att Hugos och Patricks vägar korsas.

Annons

Christmas Unwrapped

CHRISTMAS UNWRAPPED

Charity, en ambitiös och pragmatisk journalist, lär sig vad julen egentligen handlar om när hon gör ett reportage om Erik Gallagher, en miljonär som insisterar på att jultomten verkligen finns.

A very Charming Christmas Town

A VERY CHARMING CHRISTMAS TOWN

Aubrey är en stadsflicka, rese- och livsstilsbloggare, som åker till den lilla danska staden Solvang för att filma sin nästa vlog. Där möter hon den stiliga butiksägaren Saywer som visar henne runt.

Annons

Swept Up by Christmas

SWEPT UP BY CHRISTMAS

En Hallmarkfilm och en riktigt klassisk romantisk julkomedi om en antikhandlare och en städare som tvingas samarbeta med en besvärlig man för att återuppliva ett historiskt gods. En film om att lära sig se bortom olikheter, och såklart – kärlek.

The Christmas Ball

THE CHRISTMAS BALL

Clare Fitzgerald besöker sin moster Bridget i England under semestern och träffar Liam, en stilig historiker som är fast besluten att bevisa att moster Bridgets herrgård är ett historiskt landmärke.

Annons

A Christmas Mission

A CHRISTMAS MISSION

Designern och entreprenören Emma King har länge drömt om en vacker butik där hon väljer ut och visar upp handgjorda varor för hem och trädgård. När hon äntligen lanserar den tillsammans med sin väninna leder det till att hon inte har tid att åka hem till jul. När Emmas bästa barndomsvän och expojkvän får reda på det bestämmer han sig för att göra allt han kan för att få hem Emma till jul.

Christmas Ever After

CHRISTMAS EVER AFTER

Izzi är författare med fokus på romantiska romaner. En deadline närmar sig med stormsteg och hon bestämmer sig för att åka till vinteridyllen Silver Springs för att bli klar med sitt utkast. Där möter hon en stilig man som påminner henne om huvudkaraktären i hennes bok – och inte oväntat finns det en kemi mellan dem.

Annons

Cooking Up Christmas

COOKING UP CHRISTMAS

Cooking Up Christmas handlar om en kock från Atlanta som får sparken bara några veckor innan jul. Motvilligt accepterar hon ett jobb hos en professionell basketspelare för att laga mat hos honom under julen. Men – han är allt annat än lätt att hantera och dessutom ensamstående pappa till tre barn. Behöver vi säga att det också innefattar en smula kärlek?

Christmas at Maple Creek

CHRISTMAS AT MAPLE CREEK

En romantikförfattare samlar sin familj och sina vänner för att rädda en älskad stad till jul och hittar samtidigt kärleken.

Foto: Viaplay, respektive produktionsbolag

Se också: 5 klassiska julfilmer du inte vill missaBrand logo
Se också: 5 klassiska julfilmer du inte vill missa
Annons