Julen hos H&M Home 2018 – se bilderna här

Julen 2018 på HM Home. Se bilderna här.

Vackra toner av bärnsten, rustik grönska och en touch av mässing. Julen har anlänt till H&M Home som nu har släppt bilder på sin jul- och nyårskollektion. Se bilderna och våra sju favoriter nedan.
09 oktober, 2018

Julen är en tid för umgänge och ombonade interiörer och precis det har H&M tagit fasta på i sin nya julkollektion, vars bilder får oss att längta efter december.

Julen hos H&M Home går i två olika stilar som går under namnen Holiday Togetherness och Golden Deluxe. Den första stilen är mer klassisk och charmen sitter i grönskande och rustika inslag, medan den andra stilen är mer flärdfull med blänkande detaljer och varma toner.

H&M Home satsar på en klassisk jul som samtidigt är trendigt uppdaterad. Bilderna på Holiday Togetherness-stilen visar upp en varm, ombonad miljö som gärna får vara lite rustik med stickade detaljer och mönster.

Kollektionens detaljer ger rum för personliga tolkningar och är inspirerade av såväl julens grönska som vinterlandskap – och det finns även mer eklektiska djurtryck och fuskpäls. Materialmixen i det mer rustika stuket av kollektionen domineras av naturmaterial som linne, trä och jute.

Den andra stilen i julkollektionen, Golden Deluxe, är till för den som vill sätta en elegant prägel på julfirandet i år. Fokus ligger på vackra material som sammet och fuskpäls, samt detaljer i både brons och mässing som bidrar till en lyxig känsla i hemmet.

Färgpaletten domineras av varma toner av guld och bärnsten som sätter guldkant på högtiden samtidigt som de skapar en ombonad känsla i hemmet.

– Jag ser mycket fram emot att julen ska börja och att få se hur kunderna använder våra produkter i sitt firande. Många förknippar ju julen med särskilda föremål och det är därför en underbar tanke att till exempel vår mugg i form av en räv blir någons barndomsminne en dag, säger Evelina Kravaev Söderberg, designchef på H&M Home.

Julnyheterna hos H&M Home kommer att finnas i butik från och med vecka 43.

Se våra sju favoriter från H&M:s julkollektion 2018:

1. Sammetskudde med detaljer i guld, 149 kronor

2. Skärbräda i trä, 199 kronor

3. Champagneglas med guldkant, 79 kronor

4. Löpare med tryck, 99 kronor

5. Förvaringskorg, 299 kronor

6. Bärnstensfärgad vas, 199 kronor

 

7. Kuddfodral i rött och vitt, 49 kronor

Läs mer:

Julen på Åhléns 2018 – se våra 7 favoriter

Julen på Granit är här – se våra 7 favoriter

Så ser julen ut hos Ellos Home – se bilderna

Så ser julen ut hos Ikea 2018 – se våra 9 favoriter