Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Johanna Söderberg från First Aid Kit har blivit mamma

23 jun, 2020 
Av
johanna söderberg
Johanna Söderberg från succéduon First Aid Kit har blivit mamma. Det berättar hon själv i ett inlägg på Instagram, och visar stolt upp sin lilla dotter. ”Livet kommer aldrig bli sig likt”, skriver hon i inlägget.
Annons

I januari avslöjade Johanna Söderberg, 29, att hon var gravid med sitt första barn genom att posta en bild på sig själv i bikini på Instagram från sin semester i Miami, där hon stod och visade upp sin gravidmage.

”Ahh, jag kan inte vara tyst längre. Det kommer en liten first aid kid i sommar”, skrev hon i posten och höll magen.

Och nu har alltså den lille kommit till världen.

”Livet kommer aldrig bli sig likt”

I ett nytt inlägg berättar Johanna att det blev en flicka. ”Finally she arrived”  till slut kom hon – skriver hon i inlägget. Hon berättar också att förlossningen var varade i hela två dygn och att känslan nu är både skrämmande och vacker.

Än har barnet inte fått något namn. I inlägget skriver hon:

”Finally she arrived. Baby no name. On June 18 after 48 long and tormenting hours of labour, my baby bird was guided into my arms.

It’s been a whirlwind of emotions since. I’m still in a state of chock. My life will never be the same. It’s terrifying but oh, so beautiful.”

Annons

Träffade sin kille på turné

Pappa till barnet är Johannas pojkvän som hon träffade under en turné med First Aid Kit. Hon har sedan dess medvetet valt att inte skylta med relationen i offentligheten.

– Jag träffade min kille bokstavligen på turnén. Han var ett fan och skrev en lapp till mig på scenen. Det var så vi träffades, har Johanna berättat i en tidigare intervju med Elle 2017.

– Han skrev att han var kär i mig. Det var väldigt ärligt. Det kändes konstigt att få den där lappen, men jag hade en magkänsla att det var rätt. Jag hade aldrig gjort det annars. Sedan träffades vi en gång och jag blev kär i honom på riktigt. Det låter för bra för att vara sant. Men ibland är det bara rätt.

Paret som bor ihop i Midsommarkransen strax söder om Stockholm har nu alltså blivit en liten trio. Stort grattis!

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons