Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Janice och Marvin firade sin kärlek i dagarna tre

10 mar, 2023 
AvLovisa Lundström
Janice och Marvin firade sin kärlek i dagarna tre
Janice och Marvin Kamya Asante firade sin kärlek i tre dagar tillsammans med sina nära och kära och vigdes utomhus precis intill vattnet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bröllopstrender från Bridal Week 2023Brand logo
Bröllopstrender från Bridal Week 2023

Janice & Marvin

– Vi firade vår kärlek under tre dagar med våra nära och kära på en herrgård i Mariefred. En helt magisk gömd pärla. Under lördagen vigde prästen Gunnar Stålklint Suárez oss utomhus i kapellet precis intill vattnet. Gunnar har vigt mina föräldrar och döpt mig och mina syskon. Under ceremonin sjöng våra vänner låtar som vi älskar.

Under vigseln sjöng Cassandra Klatzkow Maxwells <i>Whenever, wherever, whatever</i>, Molly Hammar och Kim Cesarion framförde <i>Spend my life with you</i> med Eric Benét, Tamia och Kevin ”K.D.” Lewis. Utgångslåt var Stevie Wonders <i>For once in my life</i>.
Under vigseln sjöng Cassandra Klatzkow Maxwells Whenever, wherever, whatever, Molly Hammar och Kim Cesarion framförde Spend my life with you med Eric Benét, Tamia och Kevin ”K.D.” Lewis. Utgångslåt var Stevie Wonders For once in my life.
Annons

Berätta om din look.

– Jag bar min drömbröllopsklänning, skräddarsydd och designad av Jade Cropper. På kvällen bytte jag till ett spetsbroderat set med pärlor av Zamina Scillasdotter.

Blombuketter arrangerade av Nika Wahren på Skilladflorals. Marvin bar tredelad skräddarsydd kostym från Oscar Jacobsson och accessoarer från Iameleni Jewelry.
Blombuketter arrangerade av Nika Wahren, @Skilladflorals. Marvin bar tredelad skräddarsydd kostym från Oscar Jacobsson och accessoarer från Iameleni Jewelry.

Ert bästa partytips?

– Vickning! Uppskattades väldigt trots den helt otroliga libanesiska middagen från Oummi. Vi var också bortskämda med musiken på festen som våra vänner stod för som också är världens bästa dj:s. Varierad musik skapade en oslagbar stämning.

Brudklänning, Jade Cropper. Skräddarsydda spetsbroderade handskar, Zamina Scillasdotter. Slöja, Bymalina.
Brudklänning, Jade Cropper. Skräddarsydda spetsbroderade handskar, Zamina Scillasdotter. Slöja, Bymalina.
Annons

Vad var allra viktigast?

– Helt ärligt – ingenting som vi planerat var oviktigt, haha. Viktigast för oss var musiken, den är central i vår relation. Vi träffades i Tensta gospel choir och blev kära på turné med Sabina Ddumba. Så att hon sjöng Another you under middagen var fantastiskt. Sen sjöng Marvin vår låt Only wanna be with you med Sabina på kör efter sitt tal, det var det finaste jag har varit med om. Sist men inte minst vet jag inte vad vi hade gjort utan vår bröllopskoordinator Andjelina Aleksov från Cimplier som från dag ett hjälpte oss att skräddarsy den finaste och största dagen i vårt liv.

Till kvällen bar Janice ett spetsbroderat set med pärlor av Zamina Scillasdotter, vita Jimmy Choo-mules i spets och smycken från Ole Lynggaard Copenhagen.
Till kvällen bar Janice ett spetsbroderat set med pärlor av Zamina Scillasdotter, vita Jimmy Choo-mules i spets och smycken från Ole Lynggaard Copenhagen.

Foto: Johanna Pettersson och Ebba Lange

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons