Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Janice Kavander – ny profil på ELLE!

18 maj, 2020 
AvLisa Arnell
Janice Kavander, ny profil på ELLE
Säg hej till artisten Janice Kavander, aktuell med ny musik senare i maj – och som ny profil här på ELLE.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Välkommen till team ELLE! Hur mår du?

– Jag mår bra tack! Tacksam över att jag och mina nära och kära är friska.

Berätta något om dig själv som få vet?

– Jag älskar musikaler! Innan jag började med musik så hade jag planer på att bli musikalartist. Nu drömmer jag om att en dag få vara med i en musikal, gärna Wicked eller Rent.

Vad har du för relation till mode?

– Ända sedan jag var liten har jag tyckt om att uttrycka mig igenom kläder, jag har haft många olika stilar genom åren. Det tog ett tag innan jag verkligen hittade min stil, och den utvecklas och förändras fortfarande. Jag älskar mode och speciellt skor, jag är väldigt svag för klackar. På scen gillar jag att ta ut svängarna ännu mer, det vet nog de som sett mig live haha. Det blir som ännu en förlängning av mig och mitt artisteri.

Favoritplagg i garderoben?

– Om jag måste välja ett så är det nog min svarta, långärmade tränings-jumpsuit från Calvin Klein. Den är otroligt snygg, bekväm och sitter perfekt. Det är ett plagg som jag både haft på scen och när jag tränat, sånt gillar jag.

Annons

Vad har du på gång framöver?

– Jag är i studion och skriver på mitt andra album, det känns både läskigt och väldigt kul. Det här projektet vill jag ska vara 100% kompromisslöst, jag kommer låta det ta tid och lita på processen. Men – jag skrev en låt förra året som jag hoppas folk kommer att uppskatta extra mycket just nu, med tanke på allt som händer. Jag vill göra det jag kan för att sprida ljus genom min konst.

Janices nya singel Rain brings out the sun släpps 20 maj, på alla plattformar. Lyssna på den här nedanför när den släppts – så länge kan du köra igenom alla andra låtar på listan:

Dessutom: In och följ Janice på instagram direkt >

Janice tillsammans med ELLEs profil Sabina Ddumba och Molly Hammar på ELLE-galan 2020 (se hela visningen Love Contemporary här):

Foto Carolina Diaz

LÄS OCKSÅ:

ELLE-galan 2020: Se modevisningen Love Contemporary – som Janice gick

Janice: ”Jag är inte mina prestationer”

Annons