Isabella Löwengrips hint om nya kärleken: "Jag är förälskad"

Isabella Löwengrip om nya kärleken

Isabella Löwengrip berättar nu om flera stora förändringar i livet. Bland annat att hon slutar blogga på svenska. Om ett nytt deltidsboende och att hon har en ny kärlek.
11 juni, 2019

Mycket har hänt under kort tid i Isabella Löwengrips liv och nu berättar hon i ett inlägg på sin blogg om hur det kan ske ännu fler stora förändringar inom en snar framtid.

Det var för ungefär sex månader sedan som Isabella Löwengrip gick ut med att hon och den tidigare pojkvännen inte längre var tillsammans.

Nu har det gått en tid och Isabella verkar vara reda för att öppna sitt hjärta igen.

I ett inlägg på Isabellas blogg berättar hon bland annat om känslan att hennes liv kan komma att förändras en hel del redan i höst.

”Om livet ändrades så mycket från skilsmässan tills nu så kommer samma stora förändring att ske igen. Det känns i varenda cell i kroppen”, skriver Isabella.

Hon fortsätter inlägget med att berätta om de stora förändringarna som bland annat mynnar ut i att Isabella från och med i höst, förmodligen kommer att ha ett deltidsboende i New York. Det är nämligen känt att Isabella sedan tidigare letar efter en lägenhet i New York.

Slutar blogga på svenska

Förändringarna och de stora planerna inför framtiden slutar dock inte där, Isabella berättar också att bloggen inte längre kommer gå att läsa på svenska, en nyhet som får delade meningar i kommentarsfältet.

”Jag håller med någon här inne att det vore önskvärt att du fortsätter att skriva bloggen på svenska. Det finns kanske fler som jag 60 + och min engelska är kanske inte som de flesta här inne”, skriver någon.

”Yes, blogg on English! So fun!”, skriver en annan.

I slutet av inlägget hintar hon även om en ny kärlek i livet, och hur hon ser framemot framtiden och alla utmaningar som komma skall.

”Bloggen försvinner på svenska, endast engelska. Det är jag som kommer att skriva den såklart och det blir en utmaning för mig men jag ser fram emot det. Jag njuter av förändringen. Men den största är nog att jag är förälskad. Allt på en gång”, avslutar hon inlägget med.

Läs mer:

Isabella Löwengrips lättnad i tingsrätten: ”Han blev dömd!”

Isabella Löwengrip köper ny villa – för 30 miljoner kronor

Isabella Löwengrips viktiga ord efter skilsmässan

Bildkälla: TT/IBL