Isabella Löwengrips ärliga ord om tiden innan skilsmässan

Nu berättar Isabella Löwengrip om skilsmässan.

En skilsmässa är aldrig ett lätt beslut. Nu berättar Isabella Löwengrip om känslostormen hon gick igenom innan det tuffa uppbrottet.
30 oktober, 2017

Isabella Löwengrip och ex-maken Odd Spångberg gick skilda vägar i maj i år, men som för så många andra började separationen långt innan. I helgen påmindes entreprenören och bloggaren om känslorna hon hade innan uppbrottet när en ett år gammal bild från en familjesemester dök upp i hennes Facebookflöde. I ett inlägg på bloggen berättar hon nu om den turbulenta tiden innan skilsmässan.

”Det handlade tillslut om hur länge man orkade hålla ut. Men runt hörnet väntade ett beslut som innebar att man skulle få träffa sina barn på halva tiden. Den tanken fick mig då att vilja kräkas, ångest på en millisekund”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

En skilsmässa var det bästa alternativet

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg gifte sig i augusti 2013 och tillsammans har de två barn. Hon beskriver vidare hur bra de hade det som par under resor och när de var bland vänner, eftersom deras separata världar inte var lika tydliga då. Men väl hemma kom vardagen ikapp dem.

Till slut fattade de det svåra beslutet om att separera, för sin egen och för sina barns skull. Isabella Löwengrip skriver vidare:

”Men så börjar den rationella hjärnan gå igång. Att två vuxna som är olyckliga under samma tak, antagligen nog är sämre föräldrar än två lycklig vuxna under olika tak. Jag tänkte på vad jag vill ge till våra barn, vad vill jag ska gå i beteende-arv, de gör som man gör och inte som man säger. Och jag vill att dom ska våga sätta sig själva i första hand.”

Läs hela Isabella Löwengrips inlägg här.

Foto: Löwengrip Care & Color

Läs mer:

Isabella Löwengrip ska sälja delar av sitt imperium – få 100 miljoner

Isabella Löwengrip: ”Det är underbart att vara singel”

Isabella Löwengrips avslöjande – gör kollektion tillsammans för Ellos