Isabella Löwengrip säljer sitt hus – kika in!

Nu berättar Isabella Löwengrip om skilsmässan.

Isabella Löwengrip ska flytta till nytt. Nu säljer hon huset, en villa på Lidingö, där hon bor med sina två barn. Prislappen ligger på 11, 9 miljoner.
20 augusti, 2018

Sugen på att bo som superentreprenören Isabella Löwengrip? Grattis, nu kan du! Isabellas villa på Lidingö är nämligen till salu. Har du 11, 9 miljoner över är det bara att slå till!

Isabella Löwengrip köpte villan på Lidingö för tre år sedan, tillsammans med dåvarande maken Odd Spångberg. När paret skildes åt bestämde sig Isabella för att köpa ut Odd från bostaden och bo kvar med barnen, Gillis och Sally. Isabellas bloggläsare har kunnat följa hennes påtande och pysslande med huset – hon har, bland annat, gjort omfattande renoveringar för att skapa sitt drömboende.

Säljer villan

Men nu siktar Isabella mot nya mål. Hon ska flytta och säljer därför villan.

”Hörni, jag har förresten skrivit på papper för ett nytt hus. Jag lever som vanligt i vänsterfilen. Men jag älskar det. Jag vill bara att besiktningen går igenom först och att inget visar något heltokigt som skulle innebära att jag avbryter köpet. Det är ett drömhus”, berättade hon i sin blogg förra veckan.

Isabellas nuvarande bostad, som ligger i området Gångsätra på Lidingö, lades ut till försäljning i förra veckan.

”Villa i toppskick med genomgående smakfulla material. Lugnt och barnvänligt område på hörntomt med lummig trädgård. Boarea 195 kvm och biarea 17 kvm. Mycket bra planlösning med två stora sällskapsytor. Två plan med 4-5 sovrum, två badrum samt separat gästtoalett”, står det att läsa i annonsen på Hemnet.

Sugen på att kika in hos Isabella? Klicka här så kommer du till hennes bostadsannons.

Läs också:

Isabella Löwengrip blir ny delägare i svenska märket Stylein

Isabella Löwengrips ärliga ord om tiden innan skilsmässan

Emma Gullström: Så tänker jag när jag stylar Isabella Löwengrip

Foto Löwengrip Care & Color

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: