Isabella Löwengrip köper ny villa – för 30 miljoner kronor

Bilderna från Isabella Löwengrips nya lyxvilla!

Snart väntar en flytt för Isabella Löwengrip och hennes två barn, Gillis och Sally. Entreprenören och bloggstjärnan har nämligen köpt en arkitektritad lyxvilla på Lidingö för närmare 30 miljoner kronor.
23 augusti, 2018

Isabella Löwengrips nuvarande hus på Lidingö ligger ute till försäljning med visning i helgen. Anledningen är att Isabella uppgraderat till en ny villa i området Elfvik, också det på Lidingö. Huset är byggt 2017 i internationell stil,  med en boyta på 397 kvm och en tomtarea på 2 138 kvm.

”Det finns nio rum, tre med badrum, tre stora terasser, öppen spis, kök med walk in skafferi och vinrum. I ena flygeln har jag ett master bedroom med sovrum, walk in closet och badrum i ett. Det är helt ljuvligt”, skriver Isabella i sin blogg.

Arkitektritad villa med sex meters takhöjd

Tvåplansvillan, ritat av arkitektbyrån Studio RAM, har en takhöjd på 6 kvm och sjöutsikt från övre plan. Läget är helt utan insyn och med en uteplats där man kan blicka ut över hagarna. Isabella berättar också att hon har planer på att bygga pool och poolhus – i samma stil som villan – nästa år. Det ingår även en båtplats på en brygga 100 meter från huset.

”Det finns så mycket kul med huset som jag ser fram emot, hela huset går att styra från telefonen så påväg hem kan jag sätta på rätt musik som spelas i alla rum och välja belysning. Det kommer bli så mysigt mitt i vintern. Ser framför mig hur det är mysbelysning på när jag kör upp på infarten och i högtalarna spelas Sinatra”, skriver Isabella.

Övervåningen ska vara privat, medan nedervåningen kommer hålla bjudningar

Hon planerar att hålla övervåningen mer privat, med sovrum och badrum för henne själv och barnen, medan nedervåningen upptas av sociala ytor, där hon kommer att hålla bjudningar, kundmiddagar och ledningsmöten. Flyttlasset går redan om 10 veckor.

”Det är inte så många skilda småbarnsmammor under trettio som flyttar in själv i ett hus för närmare 30 miljoner men någon ska väl vara den första. Här kommer barnen och jag att stormtrivas”, konstaterar Isabella.

Se bilderna på huset här (samt nedan)!

Foto Stella Pictures, Löwengrip Care & Color, Johan Holmgren, Gadelius fastighetsbyrå

Läs mer:

Isabella Löwengrip säljer sitt hus – kika in!

Isabella Löwengrip blir ny delägare i svenska märket Stylein

Isabella Löwengrips viktiga och känslosamma ord ett år efter skilsmässan