Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Isabel Marant Étoile öppnar på NK i Stockholm

07 dec, 2016 
AvLisa Arnell
God jul i förskott till alla Isabel Marant-fans.
Annons

Julen kommer tidigt till alla Isabel Marant-fans. Snart öppnar det franska märket sin första butik i Sverige. Det är underlinjen Isabel Marant Étoile som öppnar upp på NK i Stockholm.

Underlinjen Étoile lanserades år 2000 och är ett prisvärt alternativ till huvudkollektionen Isabel Marant. Den stilsäkra pariskvinnan inspirerar till båda och de som tycker om Isabel Marant känner igen mycket även i Étoile.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Tidigare har märket sålts på NK Boutique men butiken på NK blir den första i Sverige. Den är 69 kvadratmeter stor och inredd i grått, vitt, beige och rosa och med material som trä, papper och betong. Ni som besökt en Marant-butik utomlands kommer att känna igen sig.

isabel-marant-etoile-nk-stockholm-1
isabel-marant-etoile-nk-stockholm-3
isabel-marant-etoile-nk-stockholm-2

Butiken öppnar den 15 december, första kollektionen till försäljning  blir SS17, se delar av kollektionen nedan.

Annons