Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Internationella magasinets hyllning av Victoria: "Stjäl showen"

26 feb, 2018 
AvJohanna Lejon
Internationell modepress fortsätter att hylla vår svenska kronprinsessa! Harper's Bazaar skriver att Victoria "stjäl showen" på nya familjeforträttet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är inte första gången som internationella modemagasin och sajter låter strålkastarljuset falla över vår svenska kungafamilj. Vid många tillfällen har kungafamiljen, prinsar och prinsessor såväl som kungaparet, hyllats för sina klädval. Den här gången är det den anrika modetidningen Harper’s Bazaar som skriver om kronprinsessan Victoria – om om prinsessan Estelle.

Harper’s Bazaars familjeporträtt föreställande kungafamiljen

I samband med att ett nytt familjeporträtt släpptes i februari, föreställande kungen och tronföljarduon Victoria och Estelle, slog Harper’s Bazaar fast att kronprinsessan och Estelle ”stal showen”.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Kung Carl XVI Gustav, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle
Kung Carl XVI Gustav, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle i ett nytt, officiellt porträtt som har publicerats i samband med att den svenska monarkin firar 200 år.

”Även om de inte har makten, så är det mor och dotter som stjäl showen med sina matchande blå kläder. Kronprinsessan bar familjebroscher och ceremoniellt ordensband över sin blå, halshöga klänning. Huvudet pryddes av hennes akvamarindiadem som är dekorerat med diamanter och beryll-stenar”, skrev tidningen.

Annons

Att kronprinsessan Victoria har god smak är inget nytt för Harper’s Bazaar. Det anrika magasinet lyfter även flera av kronprinsessan Victorias tidigare skapelser, bland annat en vacker vit klänning som hon bar på prins Oscars dop i maj 2016.

Kronprinsessan Victoria hyllas i media

Det är andra gången på mycket kort tid som magasinet väljer att lyfta fram Victoria lite extra. Under William och Kates besök i Sverige för ett par veckor sedan valde magasinet att lägga stort fokus på vår svenska kronprinsessa – och alla hyllningar hon har fått för sina vackra klädval.

”Vackra, blommiga klänningar och pastellfärgade kostymer, Victorias outfits ser ut som att de är tagna direkt från catwalken”, skrev man då.

Foto Erika Gerdemark, Thron Ullberg, Kungahuset.se

Läs mer:

Kronprinsessan Victorias stil hyllas av internationella Vogue

Se alla gånger kronprinsessan lånat kläder av drottningen

Nu hyllar Vogue den svenska kungafamiljen

Här bär kronprinsessan Victoria ombloggade klänningen – och så stylar hon den

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons