Houzz och Esteriör öppnar unik pop up-lägenhet i Stockholm

Houzz och Esteriör öppnar unik pop up-lägenhet i Stockholm

För inredningsintresserade och designälskare är den digitala plattformen Houzz inget nytt. Tillsammans med inredningsföretaget Esteriör öppnar Houzz under en månads tid en stor pop up-lägenhet i Vasastan i Stockholm där all inredning går att köpa på plats eller beställa hem.
20 april, 2017

Att shoppa inredning är sällan enkelt. Tvärtom, det är faktiskt ganska svårt. Bara för att något ser snyggt ut i affären eller online behöver det inte vara lika snyggt hemma hos dig.

LÄS OCKSÅ: ESTERIÖRS UNIKA POP UP-LÄGENHET PÅ SÖDER I STOCKHOLM

Kanske är det just därför den här typen av inredningsshopping går så bra. Att kliva in i ett inrett hem där allt från väggfärg till vasen på bordet går att köpa på plats. Det är en tjänst där konsumenten serveras inspiration på ett färdigt fat och en möjlighet att kopiera samma stil och känsla hemma utan komplicerade mellanhänder.

Apartment Store är pop up-lägenheten i Vasastan där du kan göra just detta. Lägenheten går i den industriella stilen och har loft, mörka trägolv och valv som tillsammans utgör en spännande planlösning där kunderna i lugn och ro kan gå omkring och titta på inredningen. Några av de märken som ryms i butiken är XXLGHT, Bunches by Blomrum, MELIMELI, Isadeco, House of Ilsa, L:a Bruket, Absolut Art och Mapiful. Gemensamt för de olika aktörerna är att de alla är svenska och pionjärer inom deras olika verksamheter.

Tillsammans med dessa har man även samlat vintagemöbler och antikviteter från olika platser i världen och allt du ser i lägenheten kan du köpa direkt eller beställa hem.

– Inredningsintresserade besöker Houzz.se för att hitta inspiration till sina hem. Att tillsammans med Esteriör skapa en ny helt inspirations- och köpupplevelse genom en apartment store är helt i linje med vad Houzz står för – ett välkomnande hem fullt av inspiration och inredningsglädje, säger Marcus Hartwall, VD på Houzz i Norden.

Apartment Store hittar du på Kungstensgatan 28 och öppnar den 21 april. Öppettider hittar du här.

Foto: Nicolina Knapp