Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Finns det några romansrykten mellan Lady Gaga och Adam Driver? Vi reder ut

30 nov, 2021 
AvNina Nyström
Adam Driver och Lady Gaga på röda mattan
Adam Driver och Lady Gaga har ett hett och dramatiskt äktenskap i biosuccén House of Gucci. Och efter alla spekulationer kring Lady Gaga och A Star is Born kan man inte låta bli att undra hur skådisarnas relation ser ut på riktigt. Här är allt vi vet om eventuella romansrykten, privatliv och partners!
Annons
6 saker du vill veta om storfilmen House of GucciBrand logo
6 saker du vill veta om storfilmen House of Gucci

Att två motspelare klickar fint än inget ovanligt (men tyvärr händer ju även motsatsen). Så verkar även Lady Gaga och Adam Driver ha gjort under inspelningarna av House of Gucci – de har flera gånger uttalat sig varmt om varandra.

I samband A Star is Born drog romansryktena om Lady Gaga och Bradley Cooper nästan lika stor uppmärksamhet som själva filmen. Framför allt efter det faktum att båda två faktiskt separerade från sina respektive partners i samma veva.

Med det i åtanke är det inte konstigt att man vill veta mer om hur Adam Drivers och Lady Gagas privatliv ser ut – och om det funnits några romansrykten även mellan de två? Vi kikar närmare!

Vem är Adam Drivers fru Joanne Tucker och hur träffades de?

Adan Driver och frun Joanne på premiären av House of Gucci.
Adam Driver med frun Joanne på premiären av House of Gucci.

Adam Driver, 38, har varit ihop med frun Joanne, 39, länge. De två träffades när de gick i samma klass på den prestigefulla skådespelarutbildningen Juilliard. De har varit ett par sedan minst 2009, men exakt när det sade klick är oklart eftersom de är otroligt privata.

Annons

2013 gifte de sig genom en intim ceremoni och inte förrän 2019 avslöjade Adam Driver att de faktiskt har en son tillsammans, som ska vara född 2016. Familjen bor i Brooklyn Heights i New York. Joanne är även hon skådespelare och har haft ett gäng mindre roller under åren.

Adam Driver och Joanne 2014
Adam och Joanne 2014

Lady Gaga ihop med Michael Polansky

Laga Gaga är å sin sida ihop med Michael Polansky sedan två år tillbaka, och paret verkar väldigt kära och lyckliga.

Lady Gaga och Michael träffades i december 2019 på en stor fest i Los Angeles och ska ha blivit blixtförälskade.

Michael Polansky är till vardags entreprenör och arbetar som investerare, skriver Page six. 42-åringen har studerat på Harvard och driver numera ett institut för cancerimmunterapi.

Annons

– Michael är en väldigt smart kille, en väldigt seriös kille, som alltid har varit väldigt lågmäld av sig, säger en källa till Page six.

Adam Driver om heta sexscenen med Lady Gaga

I filmen får vi se Adam Driver och Lady Gaga i en ångande sexscen. I en intervju med Entertainment Weekly har Adam Driver berättat att scenen till stor del var improviserad, ändå fick man till en extrem inlevelse.

"We were feeling it, so to speak! Everything I say sounds like a double entendre, but we winged it. I will say also, at that point, we had been shooting for a month, so we felt very comfortable to go where we needed to go.”

Så – finns det några romansrykten om Driver och Gaga?

Gaga och Driver kysser varandra på en båt under inspelningen.
Patrizia och Mauricio Gucci kysser varandra under inspelningarna

Som tur är har båda två förnekat att det skulle vara något mer än bara vänskap mellan dem, och det finns inget som tyder på annat, vilket gör att både Adam Drivers fru och Michael Polansky kan andas ut.

”Hon har såklart tänkt tanken, men hon bör inte ha något att oroa sig för", säger källor om Drivers fru.

”Everyone knows Adam is a devoted family man – but you can’t blame his wife for being a little concerned.” säger samma källa.

Foto: TT

Annons