Hon vann resan till EMA MTV...

03 november, 2014

Tidigare i höstas tävlade vi tillsammans med MTV EMA 2014 ut ett superpaket med resa, hotell, biljetter till 2014 MTV EMA (MTV Europe Music Awards) i Glasgow. I priset ingår resa dit, hotell, musikgalan och ett oförglömligt uppträdande. Nu är vinnaren utsedd! Och det blev:

Erika Björklund, Bandhagen

Hennes motivering: Jag älskar musik mest av allt på denna planet. Jag studerad musik, jobbar för att kunna köpa konsertbiljetter och festivaler, lyssnar på musik lika mycket som jag spelar det själv. EMA är en show jag alltid velat gå på, sen jag såg den för första gången 2002 har jag aldrig missat det, och det kommer jag inte göra varesig jag är där eller hemma på soffan! 

Grattis!

Tillsammans med 2014 MTV EMA tävlade vi på ELLE ut möjligheten för en läsare att ta med er en vän och live, i Glasgow, se vilka som får ta emot det prestigefyllda musikpriset. Ni får tillsammans se ett oförglömligt uppträdande, inspireras av gästerna på röda mattan – och, om ni har tur, uppleva skvallret (och skandalerna) på plats. Årets musikgala äger rum på sprillans nya Hydro SSE i Glasgow (se bild nedan), leds av supercoola hiphopstjärnan Nicki Minaj och sänds live på MTV den 9 november kl 21.00.

I vinsten ingår:

  • Resa till och från Glasgow för dig och en vän.
  • Dubbelrum på fyrastjärnigt hotell söndag till måndag.
  • Fördrink innan galan.
  • Två biljetter till 2014 MTV EMA.
  • Goodiebag som ni får med er hem.
  • En personlig kontakt som tar hand om Er på plats.

För mer info om MTV EMA, klicka här ––>

httpv://www.youtube.com/watch?v=y36RAWrGx44&feature=youtu.be

Hydro SSE i Glasgow där musikgalan hålls.