Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Hollywoods tvillingfeber – nu adopterar Madonna fyraåriga Stella och Esther

08 feb, 2017 
Hollywood verkar ha drabbats av tvilling-bonanza. Fyraåriga tvillingtjejerna Stella och Esther ansluter nu till Madonnas stora familj.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nyligen avslöjade Beyoncé att hon väntar tvillingar och popdrottningen Madonna vill såklart inte vara sämre. Nu har Madonna adopterat de fyraåriga tvillingflickorna Stella och Esther från Malawi.

Flickorna, som bodde på barnhem i Mchinji, kommer att flytta in med Madonna och hennes fyra barn David Banda, Mercy James, Lourdes och Rocco. David Banda och Mercy James adopterade Madonna i Malawi 2006 och 2009.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

The Guardian skriver att Madonna fick tillstånd av myndigheter att adoptera i tisdags och att en av regeringen utsedd förmyndare kommer att resa med sångerskan och hennes döttrar till USA för att följa upp och se till att de blir väl omhändertagna.

Madonna besöker ofta Malawi eftersom att hon har flera välgörenhetsprojekt där. Hennes adoptioner i landet har tidigare varit omstridda. En del har anklagat regeringen för göra ett undantag från en lag som förhindrar personer som inte bor i landet från att adoptera och föra barn ut ur landet. Den tidigare presidenten Joyce Banda var kritisk till Madonnas adoptioner, medan den nuvarande presidenten Peter Mutharika tackat sångerskan för hennes passion för landet.

”Madonna har under årens lopp visat att hon har en passion för Malawi och sinabarn och därför var rätten nöjd och stoppade inte adoptionen av tvillingarna”, säger Titus Mvalo, Madonnas advokat på plats i Malawi, till Reuters.

De fyraåriga flickornas mamma dog en vecka efter att de föddes år 2012 och deras biologiska pappa och morbror godkände adoptionen i rätten, enligt Daily Mail. Madonna kommer att vara under observation i ett års tid innan adoptionen färdigställs.

Foto IBL

Annons