Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Hollywood-kändisar du inte visste har barn ihop

19 dec, 2019 
AvMalin Ny
Kate Beckinsale och Michael Sheen, Kimberly Stewart och Benicio del Toro. Det är ingen hemlighet att många Hollywood-kändisar bildar par, men har du koll på vilka som har barn ihop?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärerBrand logo
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärer

Att många Hollywood-kändisar har dejtat varandra vet vi, men har du också koll på vilka som har barn ihop? Vissa kändispar väljer att hålla låg profil med sin relation eller var tillsammans för ett bra tag sedan, vilket gör att det kan komma som en överraskning att de faktiskt har den kopplingen till varandra.

Här är tio otippade kändispar du inte visste har skaffat barn tillsammans.

Kimberly Stewart och Benicio del Toro

Kimberly Stewart och Benicio del Toro.
Kimberly Stewart och Benicio del Toro.

Rockstjärnan Rod Stewarts dotter, Kimberly Stewart, hade en kort romans med skådespelaren Benicio del Toro, kanske främst känd för sin roll i filmen Traffic, och under den tiden hann Kimberly Stewart bli gravid. 2011 föddes dottern Delilah.

Annons

Michael Sheen och Kate Beckinsale

Michael Sheen och Kate Beckinsale.
Michael Sheen och Kate Beckinsale.

Skådespelerskan Kate Beckinsale och The Queen-stjärnan Michael Sheen träffades 1995 och dejtade i åtta år innan de separerade. De har dottern Lily tillsammans och syns ibland ihop på premiärer.

Vanessa Marcil och Brian Austin Green

Vanessa Marcil och Brian Austin Green.
Vanessa Marcil och Brian Austin Green.

Innan Beverly Hills-stjärnan Brian Austin Green gifte sig med Megan Fox dejtade han skådespelerskan Vanessa Marcil som även hon medverkade i kultserien. Tillsammans fick de sonen Kassius 2002.

Annons

Alexis Bledel och Vincent Kartheiser

Alexis Bledel och Vincent Karthauser.
Alexis Bledel och Vincent Kartheiser.

Gilmore Girls-stjärnan Alexis Bledel och Mad men-kända Vincent Kartheiser gifte sig 2014 och fick en son två år senare. De är måna om att hålla sin relation väldigt privat och har inte heller visat upp några bilder på sonen.

Mary Louise Parker och Billy Crudup

Mary Louise Parker och Billy Crudup.
Mary Louise Parker och Billy Crudup.

Skådespelarparet Mary Louise Parker, känd från tv-serien Weeds, och Billy Crudup, främst känd för sin roll i filmen Almost famous, dejtade i åtta år. När Mary Louise var höggravid lämnade Crudup henne för skådespelerskan Claire Danes. Parker födde sonen William 2004.

Annons

Ellen Barkin och Gabriel Byrne

Ellen Barkin och Gabriel Byrne.
Ellen Barkin och Gabriel Byrne.

Skådespelarkollegorna Ellen Barkin och Gabriel Byrne gifte sig 1988 och fick två barn – Jack och Romy. De skilde sig 1999 men är fortfarande goda vänner.

Helena Christensen och Normas Reedus

Helena Christensen och Norman Reedus med sonen Mingus.
Helena Christensen och Norman Reedus med sonen Mingus.

Danskfödda supermodellen Helena Christensen fick ett barn 1999, Mingus, tillsammans med skådespelaren Norman Reedus, känd från tv-serien The Walking Dead. De separerade 2003.

Annons

Catherine Keener och Dermot Mulroney

Catherine Keener och Dermot Mulroney.
Catherine Keener och Dermot Mulroney.

Skådespelerskan Catherine Keener, senast aktuell i skräckisen Get out, var gift med Dermot Mulroney, My best friend’s wedding, i 17 år. De har ett barn tillsammans, Clyde, som är född 1999.

Linda Hamilton och James Cameron

James Cameron och Linda Hamilton.
James Cameron och Linda Hamilton.

Skådespelerskan Linda Hamilton, känd från Terminator-filmerna, var gift med regissören James Cameron i två år och hon har tidigare sagt att äktenskapet med Cameron var som en ”berg- och dalbana”. De fick dottern Josephine tillsammans 1993.

Annons

Mary Steenburgen och Malcolm McDowell

Mary Steenburgen och Andy McDowell.
Mary Steenburgen och Malcolm McDowell.

Last Vegas-stjärnan Mary Steenburgen har två barn, sonen Charlie och dottern Lily, tillsammans med skådespelaren Malcolm McDowell, mest känd för sin roll i A clockwork orange. De skilde sig 1990.

Källa: Insider

Foto: TT

Läs mer: 

10 kändisar som slog igenom 2019

13 kändisar som spelat riktiga personer på film

Svenska kändisar du inte visste har barn ihop

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons