Hjälp dina vänner att hitta kärleken med ny dejtingapp

Hjälp dina vänner att hitta kärleken med ny dejtingapp

Är du trött på att höra din singelkompis berätta om den usla dejten hon hade i helgen och är övertygad om att du skulle kunna matcha henne med en bättre person? Nu är det upp till bevis.

Nu kan du ta makten över dina singelkompisars kärleksliv med hjälp av Youviameen app som låter dig matcha ihop dina singelkompisar med andra singlar. Idén kom till efter att Isabelle Edlund, grundare av Youviame, tröttnade på att leta efter kärleken på sina egna appar och istället började leka på en kompis telefon. Där matchade hon ihop hennes vän med en dejt som nu varit hennes partner i nio månader.

Och hennes vän är inte den enda som verkar tycka om idén.

Läs också: 13 appar som hjälper dig bli mer effektiv i höst

– De flesta reagerar med förtjusning och känner lite ”Åh, jag behöver inte göra någonting utan får bara massa förslag”. Sedan blir de positivt överraskade när de förstår att vännen även bestämmer vad de ska göra på första dejten, säger Isabelle Edlund.

Appen är integrerad med Facebook och användare loggar in och verifierar sig via sitt Facebook-konto, dock delas ingen information på användarens profil. Genom Facebook får användaren även dejtförslag.

Läs också: Nya dejtingtjänsten – hitta en kärlek som är lik din kändiscrush

Så här gör du för att matcha din vän med en potentiell dejt:

1. Ladda ner appen i Appstore.

2. Välj vilka funktioner du vill aktivera. Är du upptagen och vill matchmaka väljer du den funktionen, om du är singel och vill leta själv väljer du det alternativet.

3. Du kan sedan para ihop dina singelvänner i appen och de kan i sin tur välja om de vill acceptera dejtförslaget.

4. Om matchningen accepteras av båda parter får de ange vilka tider de kan ses.

5. Baserat på vilken tid och dag dejten ska äga rum får du som matchmaker sedan välja vad de ska hitta på under deras första dejt.

Läs också: 10 saker du bör skriva för att lyckas med nätdejtingen

Appen finns under namnet Youviame i Appstore.