Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Hillary Clinton i ny video: "Framtiden tillhör kvinnorna"

07 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
Hillary Clinton gör comeback efter Trumps vinst i presidentvalet. Och hennes budskap är tydligt: "The Future Is Female"
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I november vann Donald Trump presidentvalet i USA. Sedan dess har Hillary Clinton, hans motkandidat, legat relativt lågt. Men nu gör Clinton comeback. Och det med råge. I en video, som presenterades på konferensen 2017 MAKERS har hon ett tydligt budskap.

– Trots alla de utmaningar vi står inför, är jag fortfarande övertygad om att ja, framtiden tillhör kvinnorna, säger hon i filmklippet.

Hillary Clinton fortsätter:

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Starka kvinnor behöver steppa upp och tala ut. Vi måste våga kraftigt och leda djärvt. Så snälla, föregå med gott exempel för varje kvinna och flicka där ute som är orolig för vad framtiden bär och undrar om våra rättigheter, möjligheter och värderingar kommer att bestå.

Avslutningsvis har Hillary Clinton ett gripande budskap till alla kvinnor och flickor.

– Och kom ihåg, ni är hjältarna och historieskrivarna, ni är de som ska krossa glaset i framtiden. Jag har sagt det förut och jag säger det igen det igen: tvivla aldrig på att du är värdefull, kraftfull och förtjänar varje chans och möjlighet i världen.

Foto IBL

Annons