Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Här donerar Taylor Swift $50,000 till 11-åringen – se videon!

08 jul, 2015 
AvAxel Scholtze
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Åh – nu börjar vi gråta. Och det kan vi garantera att du gör också. Taylor Swift har donerat 50 000 dollar(!) till ett 11-årigt cancersjukt fan. 

Taylor Swift har ALLTID brytt om sin fans otroligt mycket, överraskat och bjudit till flera gånger. Denna gång tar hon det ett steg högre. Cancersjuka Naomi Oakes, 11 år gammal, har fått en donation på hela femtio tusen dollar för att klara av sjukhuskostnaderna. Det stora Swiftie-fanet fick nyligen besked om leukemi och var tvungen att avboka Taylor Swift konserten hon skulle besöka i Phoenix.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Naomis pappa la tidigare i veckan upp ett klipp på Youtube som visar dotterns resa och speciellt hur stort Taylor Swift-fan hon är, när hon sjunger sångerskans hit Bad Blood.

Så klart fick Taylor Swift höra om Naomi och bestämde sig för att göra generösa donationen. Och, hon spelade även in en gullig videohälsning. Här är klippet med Naomis obetalbara och reaktion:

Annons