Här bär Victoria omskrivna klänningen – så stylar hon den

Så stylade kronprinsessan Victoria klänning från H&M.

Kronprinsessan fortsätter att göra hållbara modeval. I förra veckan gick hon på kunglig middag på slottet – i förd en H&M-klänning gjord av återvunnen plast.
04 juni, 2018

Förra våren avslöjade H&M att deras då nya Conscious Exclusive-kollektion innehåller det hållbara materialet BIONIC®. BIONIC® är ett polyestertyg, framtaget av återvunnen plast som har samlats in från stränder och vattendrag. Det nya materialet märktes, bland annat, i en plisserad klänning.

Kronprinsessan Victoria valde en klänning från H&M

Just denna plisserade klänning, i en mild blekrosa kulör, valde kronprinsessan Victoria att bära på kungamiddagen på slottet i förra veckan. Hon matchade den med enkel frisyr och en skimrande clutch.

Middagen var en så kallad representationsmiddag där de inbjudna gästerna togs emot och hälsades välkomna av kungaparet, kronprinsessparet och prinsparet i Vita Havet på Kungliga slottet. Middagen, menyn hittar ni här, serverades sedan i Karl XI:s galleri. Bland de inbjudna märktes representanter från diplomatiska kåren, riksdag, regering, myndigheter, vetenskap, idrott, näringsliv, kultur samt personer som kungafamiljen mött vid resor.

Victorias rosa klänning har tidigare burits i vitt av Hollywoodstjärnan Rooney Mara.

Foto IBL

Läs mer:

Victoria i svensk design – igen! Så stylar hon snygga sommarklänningen

Kronprinsessan Victoria valde klänning från H&M Conscious Exclusive

Här bär kronprinsessan Victoria ombloggade klänningen – och så stylar hon den