Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Här bär kronprinsessan Victoria ombloggade klänningen

31 jan, 2018 
AvJohanna Lejon
Prins William och hertiginnan Catherine är på besök i Sverige. Och som sig bör tas de emot kungligt. I går var det dags för middag på residenset i Stockholm.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Igår var det första dagen på prins Williams och hertiginnan Catherines, Kates, besök i Sverige och i Stockholm. Hertigparet började dagen med bandy i Vasaparken innan besöket gick vidare till Kungliga slottet för lunch. Därefter vankades det museibesök. Dagen avslutades med att Storbritanniens ambassadör gav en middag på residenset. Bland de inbjudna fanns, förutom hertigparet och kronprinsessparet, även statsminister Stefan Löfven och representanter från regering, riksdag, näringsliv och kultur. Två av de mer välkända gästerna var Alicia Vikander och Stellan Skarsgård.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Under middagen bar Kate en långklänning från brittiska Erdem. Kronprinsessan, som också burit Erdem (primärt Erdem x H&M) vid ett flertal tillfällen, satsade dock på svensk design. Victoria bar en svart klänning från Stylein, liknande finns i Styleins vår- och sommarkollektion 2018.

Annons

Är det förresten någon som känner igen kronprinsessans klänning sedan tidigare? Ja, det är inte så konstigt. Faktum är att vi har sett en likadan klänningsmodell redan för några veckor sedan, närmare bestämt på ELLE-galans röda matta. Då bars den svarta klänningen av Isabella Löwengrip. En liknande klänning bars dessutom, under samma kväll, av bloggerskan och influencern Petra Tungården.

Annons

Kronprinsessan stylade dock sin Stylein-klänning på ett helt annat sätt än Isabella och Petra. Hon bar klänningen tillsammans med stora örhängen från Ingela Klementz Farago. Hennes skor kommer från Dolce & Gabbana.

Läs mer:

Det bär Kate under Stockholmsbesöket

Kungliga stilikonen Kate inviger unik utställning på NK i Stockholm

Alicia Vikanders otippade möte – träffar den svenska kungafamiljen OCH William och Kate

Foto: Stella Pictures

Annons