Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Här är inredningsbutiken som samlar framtida designklassiker

09 jul, 2017 
AvAlva Fierro
Stockholmsbaserade inredningsbutiken Odem Atelier har öppnat en webbshop med exklusiv och tidlös heminredning för den moderna samlaren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det experimentella varumärket Odem Atelier består av inredningsdetaljer från ett kollektiv europeiska konstnärer som sammanfogar konst, mode och heminredning.

Grundaren Nikodem Calczynski, som har en bakgrund inom mode och design, vill med nya plattformen skapa en levande plats för den moderna samlaren.

– Jag vill spräcka normen för vad som förväntas av en e-handelsbutk och här finns inga gränser för vad som är möjligt. Jag kommer att plocka in precis det jag älskar just i den stunden och vill lyfta fram duktiga konstnärer och underbara föremål, så starka så att de bär en egen personlighet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Många av föremålen bär spår efter konstnärernas fingrar för påminna den nya ägaren om att vartenda objekt är unikt och inget annat likt.

– Med lanseringen av vår samling handgjorda objekt förenar vi konstnärlig talang med en stor dos av kunskap inom skapandet av tidlös konst.

Spana in kollektionen här:

      

 

Annons