Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Här är din hetaste sextalang – baserat på ditt stjärntecken

07 jan, 2021 
AvNina Nyström
från Normala människor
Astrologin påverkar din personlighet – och därmed också vad du gillar i sängen. Här listar vi varje stjärnteckens sexigaste moves och talanger.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stjärntecken som lätt blir kära i varandra (ELLE)Brand logo
Stjärntecken som lätt blir kära i varandra (ELLE)

Var och en av de tolv stjärntecknen har sina egna unika färdigheter och anlag i sovrummet. Här kikar vi närmare på just dina vassaste verktyg.

Väduren 21/3-20/4

Väduren är en modig och driven doer och tar gärna spännande initiativ i sovrummet. Du är oftast på humör för en runda och berättar hur du vill ha det – mycket sexigt.

Oxen 21/4-20/5

Oxen är både uthållig och romantisk och tar gärna hand om sin partner genom att kittla alla sinnen: syn, doft, smak, hörsel – och känsel. Du är dessutom en utmärkt kyssare.

Tvillingarna 21/5-21/6

Den fantasifulla tvillingen går inte att överträffa när det gäller att skicka sensuella meddelande och egga upp stämningen i sovrummet. Och – såklart när det kommer till att sedan utföra dem.

Kräftan 22/6-22/7

Den känsliga och lyhörda kräftan kan till och med få ett one night stand att kännas som en intim affär. Din förmåga att uppfatta subtila signaler gör dig till en mästare på oralsex.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

En sexakt med det heta och självsäkra lejonet är ofta som hämtad ur en (bra) film. Du går igång på sexiga underkläder, kittlande attiraljer och teatraliska moves.

Jungfrun 23/8-23/9

”Jungfrun” är ett ytterst vilseledande namn på detta stjärntecken, för här bubblar det innanför den städade ytan. Rollspel och dirty talk är jungfruns grej, när du väl öppnat upp ditt skal.

Vågen 24/9-23/10

Vågen är mån om att partnern har det bra i sängen och du tar gärna både den dominanta och den mer passiva rollen, vilket uppskattas av dina partners.

Skorpionen 24/10-22/11

Skorpionen är zodiakens sexigaste stjärntecken och är inte pryd någonstans. Skorpionen tar sin partner med på en spännande och extremt intensiv resa som (bokstavligen) kan sluta var som helst.

Skytten 23/11-21/12

Sex med en skytt är en resa, inte en destination. Skytten är mycket lekfull och experimentell och provar gärna nya saker – och din partner kan definitivt räkna med en andra omgång.

Annons

Stenbocken 22/12-20/1

Stenbocken gillar att vara boss, såväl i yrkeslivet som i sängen och du är en mästare på eggande rollekar med avancerade attiraljer. Och självklart har du en välsorterad, matchande underklädeslåda.

Vattumannen 21/1-19/2

Vattumannen tänker utanför boxen och du älskar spännande sexleksaker – ju mer avancerat, desto bättre.

Fisken 20/2-20/3

En fisk har inte sex – de älskar. Fisken bjuder sin partner på en sensuell och drömlik upplevelse – som gärna får utspela sig i vattnet. Du är också mycket mån om din partners njutning.

Foto: Unsplash/TT

Inspirerat av: Cosmopolitan

LÄS MER:

Kändisarna du borde dejta - baserat på ditt stjärntecken

Här är stjärntecknen du funkar bäst med i sängen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons