Artikeln innehåller reklamlänkar

Första inredningskollektionen från nya H&M-varumärket ARKET är här

Första inredningskollektionen från nya H&M-varumärket ARKET är här

I mars i år gick H&M ut med nyheten att de expanderar och startar ett helt nytt varumärke under namnet ARKET – nu är äntligen de första bilderna på inredningskollektionen här.
07 augusti, 2017

När det nya varumärket avslöjades skrev H&Ms vd Karl-Johan Persson, att kunder kunde förvänta sig ”kvalitet samt tidlös och funktionell design”.

Den första fysiska ARKET-butiken öppnar den 25 augusti på Regent Street i London. Webbshoppen öppnas samtidigt och kommer vara tillgänglig i 18 europeiska länder, däribland Sverige. Det kommer även gå att handla med viss rabatt redan från den 23 augusti, instruktioner för hur du shoppar i förhand finns på arket.com (länk till Arket).

Fysiska butiker kommer även öppnas i Bryssel, Köpenhamn och München. Till Sverige kommer den första butiken under våren 2018 då den öppnar på Biblioteksgatan 9 i centrala Stockholm.

Utöver inredning kommer ARKET att erbjuda kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. Det kommer även finnas ett kafé i butiken baserat på ”Manifestet för Ny nordisk mat” som fokuserar på hållbarhet, speglar säsongerna och är etiskt producerat.

SE ARKETS FÖRSTA DAMKOLLEKTION HÄR!

Se de första bilderna på inredningskollektionen nedan:

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Se de första bilderna på damkollektionen här samt bilder på herrkollektionen som först publicerades på Café här.

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.