Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Första inredningskollektionen från nya H&M-varumärket ARKET är här

07 aug, 2017 
I mars i år gick H&M ut med nyheten att de expanderar och startar ett helt nytt varumärke under namnet ARKET – nu är äntligen de första bilderna på inredningskollektionen här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När det nya varumärket avslöjades skrev H&Ms vd Karl-Johan Persson, att kunder kunde förvänta sig ”kvalitet samt tidlös och funktionell design”.

Den första fysiska ARKET-butiken öppnar den 25 augusti på Regent Street i London. Webbshoppen öppnas samtidigt och kommer vara tillgänglig i 18 europeiska länder, däribland Sverige. Det kommer även gå att handla med viss rabatt redan från den 23 augusti, instruktioner för hur du shoppar i förhand finns på arket.com (reklamlänk).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Fysiska butiker kommer även öppnas i Bryssel, Köpenhamn och München. Till Sverige kommer den första butiken under våren 2018 då den öppnar på Biblioteksgatan 9 i centrala Stockholm.

Utöver inredning kommer ARKET att erbjuda kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. Det kommer även finnas ett kafé i butiken baserat på ”Manifestet för Ny nordisk mat” som fokuserar på hållbarhet, speglar säsongerna och är etiskt producerat.

Annons

SE ARKETS FÖRSTA DAMKOLLEKTION HÄR!

Se de första bilderna på inredningskollektionen nedan:

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Annons

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Annons

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Annons

Foto: ARKET

Foto: ARKET

Annons

Foto: ARKET

Se de första bilderna på damkollektionen här samt bilder på herrkollektionen som först publicerades på Café här.

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

 

Annons