Här är de snyggaste manikyrerna från Fashion Week Sthlm

Manikyr och nageldesign spelar en stor roll på modeveckans visningar. ELLE har plockat ut de allra mest inspirerande manikyrerna.
23 januari, 2018

Blå chrome, senapsgula detaljer – så mycket nail-inspo vi hittat under Fashion week Stockholm! Vi har valt ut några av de bästa:

EMELIE JANRELL

Kollektionen var en dröm i sammet och siden, med färger som förde tankarna till 90-talets Prince-era. Manikyren referens var skalbaggens skimrande rygg och med en blandning olika av nagellack tillsammans med ett chromepulver som gnuggades på så lyckades Frida Selkirk med team göra naglarna nästan identiska. Den rockigt, dyra looken blev absolut komplett!

Naglar: Frida Selkirk

Hår: Erika Svedlander

Makeup: Ignacio Alonso

Stylist: Christoffer Insulander

IDA SJÖSTEDT

Det var en ovanligt nedtonad och modest Ida Sjöstedt – designern har behållit tidigare säsongers glitterinslag, men i mindre mängd. Med mycket svart, krämvitt och beige kändes kollektionen ljuv men tillrättalagd.

Naglarna höll samma återhållsamma linje och målades i skira hudtoner med svagt skimmer. Nyanserna gick från blekrosa via beige till brun och valdes utifrån modellens egen hudfärg.

Manikyr: Frida Selkirk

Makeup: Sandra Wannerstedt

Hår: Kevin Murphy

HOUSE OF DAGMAR

Hos systrarna Dagmar flirtades det med modern folklore. Idén för manikyren var att i designen plocka upp klädernas senapsgula accentfärg. Därför skapade nagelstylist Frida Selkirk och hennes team en naken nagel där endast halvmånen lackades varmt senapsgul – en accentfärg även på naglarna.