Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Här är de bästa och sämsta kärleksparen i film

09 apr, 2021 
AvMalin Ny
Jack och Rose i Titanic
Vissa filmpar är oförglömliga, medan vi helst glömmer ett par andra. Här är de bästa respektive sämsta kärleksparen i film – någonsin!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
GVFÖ det hände sen – här är paret som höll ihopBrand logo
GVFÖ det hände sen – här är paret som höll ihop

Inget slår en riktigt bra kärlekshistoria, och särskilt en sådan som finns i filmernas värld. Vad skulle till exempel Titanic vara utan Rose och Jacks heta romans, och vem kommer någonsin glömma Noah och Allies relation i Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta?

Alla filmrelationer är dock inte lyckade. Katniss och Peeta i The Hunger Games känns till exempel lite omaka, och paret Andy och Nate i Djävulen bär Prada älskas inte direkt av alla.

Annons

Här är de bästa respektive sämsta filmparen någonsin!

Bästa: Jack och Rose i Titanic

Jack och Rose i Titanic

Kärlekshistorien mellan arbetarklasskillen Jack och överklasstjejen Rose i Titanic har berört en hel värld och många har nog drömt om att någon gång få uppleva en kärlek som deras – men givetvis med ett annat slut.

Värsta: Katniss och Peeta i The Hunger Games

Peeta och Katniss i The Hunger Games

Det råder delade meningar om hur bra Katniss och Peeta i The Hunger Games egentligen passar med varandra, men de flesta kan nog enas om att deras relation är en aning skum och att hon egentligen passar bättre med karaktären Gale.

Annons

Personlighetsmässigt verkar hon och Gale till exempel mer kompatibla med tanke på hennes rebelliska sidor. En del skulle argumentera för att Peetas lugn är precis det hon behöver, medan andra tycker att Gale är ett mycket bättre val för Katniss.

Bästa: Jamal och Latika i Slumdog Millionaire

Jamal och Latika i Slumdog millionaire

Jamal och Latika är barndomsvännerna som skiljs åt i åratal under hemska omständigheter. Men de glömmer givetvis aldrig varandra, och blir till slut ett igen.

Värsta: Andy och Nate i Djävulen bär Prada

Andy och Natei Djävulen bär prada

Att se Djävulen bär Prada blir nästan jobbigt på grund av att Nate konstant nedvärderar Andys höga ambitioner. När Andy till exempel måste gå på en jobbtillställning samma dag som han fyller år gör han en onödigt stor sak av det hela, och är dessutom dryg och nedlåtande när hon vill be om ursäkt efteråt.

Annons

Bästa: Noah och Allie i Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Noah och Allie i Dagboken

Noah, fattig arbetarklasspojke, möter Allie, rik överklassflicka, och de blir förälskade i varandra. Paret skiljs dock åt av tragiska anledningar, men kärleken vinner till slut.

Värsta: Christian och Ana i Fifty Shades of Grey

Christian och Ana i Fifty shades of grey

Christian är extremt kontrollerande, svartsjuk och beter sig som om Ana är hans privata ägodel. Filmen är inte direkt ett lysande exempel på att kärlek handlar om partnerskap och inte om att äga varandra.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons