Här är butikskedjornas julkollektioner 2018

Här är butikskedjornas julkollektioner 2018

Julen närmar sig och nu har de flesta julnyheter landat i butik – allt för att du ska kunna skapa en så mysig stämning som möjligt i hemmet. Spana in alla julkollektioner från butikskedjorna här.
26 oktober, 2018

Vita vinterlandskap, varm glögg, nybakade pepparkakor och glitter i granen. Den mysiga juletiden står för dörren och det är dags att göra hemmet lite mer ombonat och trivsamt att umgås i.

Ifall du vill addera en ny inredningsdetalj i säsongens anda eller en juldekoration i granen finns det mycket att välja bland hos butikskedjorna som erbjuder något för alla smaker, stilar och plånböcker.

Här är alla butikskedjornas julkollektioner 2018 – vilken är din favorit?

Julen hos Granit 2018

Julen hos Granit kombinerar det moderna och stämningsfulla. I år har man valt att sätta ljuset i fokus med allt från levande ljus och ljusslingor till ljusstakar och julstjärnor. Kollektionen är naturnära och har vackra accentfärger i rostrött, senapsgult och mossgrönt.

Julen hos Jotex 2018

Hos Jotex går julen i mustiga, mörka nyanser av rött och blått med iögonfallande detaljer i färgsprakande orange som sätter en personlig prägel på julinredningen. Den eklektiska kollektionen bjuder på många lekfulla inslag och innehåller allt från stora julstjärnor till nötknäppare och djurtroféer.

Julen hos Åhléns 2018

Årets julkollektionen hos Åhléns är huvudsakligen en klassisk jul med en nutida, skandinavisk twist som bland annat syns i nya broderier. Det finns dock något för alla smaker, eftersom det även finns allt från eklektiska julgransdekorationer och moderna adventsljusstakar till vackra textilier för ett ombonat hem.

Julen hos Ikea 2018

Julen 2018 hos Ikea går i dova färger och mjuka material som matchas med blänkande detaljer, vilket skänker julen en känsla av lyx. Kollektionen innehåller allt från belysning och porslin till dekorationer i olika stilar och inspiration har bland annat hämtats från skogens växter och djur.

Dessutom har designern Bea Szenfeld tagit fram delar av kollektionen och satt en tydlig, egen prägel på flera av julens detaljer hos Ikea.

Julen hos Ellos Home 2018

Hos Ellos Home är julen ombonad och varm i år. Vinrött matchas med trendfärgerna orange och senapsgult och mjuk sammet bidrar tillsammans med de dova färgerna till en mysig stämning. Stjärnorna bland kollektionens detaljer är julprydnaderna i papper och mässingsdetaljerna.

Julen hos H&M Home 2018

Julen hos H&M Home går i två olika stilar; en mer rustik med fokus på grönska och mjuka detaljer och en med fokus på en lyxig känsla i varma toner av bärnsten och med mässingsdetaljer. Julkollektionen ger stora möjligheter till att skapa en vacker materialmix i hemmet med allt från sammet och fuskpäls till jute, linne och trä.

Läs också:

Julen hos H&M Home 2018 – se bilderna här

Julen på Åhléns 2018 – se våra 7 favoriter

Julen på Granit är här – se våra 7 favoriter

Så ser julen ut hos Ellos Home – se bilderna

Så ser julen ut hos Ikea 2018 – se våra 9 favoriter