Här är bilden på morfar och barnbarn som delas över hela världen

Här är bilden på morfar och barnbarn som delas över hela världen

De delar nämligen ett band som inte många andra gör.
08 juni, 2016

Elva månader gamla Kolbie Gregware och hans morfar Allen Halstead har ett band som få delar. Båda befinner sig i kritiskt läge där den enas liv precis har börjat och den andras är på väg att avslutas.

Lille Kolbie har Downs syndrom och föddes för tidigt. Han lider också av flera hjärt-, lung- och njurdefekter som har tvingat honom till flera allvarliga operationer. Precis som hans morfar har även Kolbie behövt göra flera öppna kirurgiska ingrepp på hjärtat.

Morfar Allen lever på lånad tid och har precis som Kolbie flyttat in och ut ur sjukhuset det senaste året. Men det är kärleken till barnbarnet som håller honom vid liv.

– Jag sitter och tittar när min far håller Kolbie i timmar och hur ”de” pratar om deras matchande ärr på bröstkorgen. Man kan verkligen se deras kärlek och vilket gemensamt band de har i denna bild, säger Kolbies mamma Brandy Gregware.

Det var när fotografen Sunshine Moody läste om pojkens historia på Facebook som hon fick idén till att genomföra en fotografering som en gåva till familjen. Och det fanns en anledning till att Sunshine blev så rörd av Kolbies historia.

– När min dotter föddes för tidigt var hon i samma känsliga läge. Jag ville verkligen göra detta för dem.

Brandy tackade givetvis ja till det fina erbjudandet. Dels för att kunna visa Kolbie hur mycket hans morfar älskade honom men också som en symbol av hopp till de som såg bilden.

LÄS OCKSÅ: Stöd bröstcancerforskningen – här är årets bästa Rosa bandet-produkter!

– De är båda mirakel. De har ett helt otroligt band mellan varandra och jag ville dela bilden för att människor skulle se att mirakel sker – de sker varje dag och jag ville vara säker på att människor förstår att detta kan hända, säger hon.

Nu har bilden spridits över hela USA. Och precis som Brandy önskade så har den gjort skillnad för många.

– Jag har fått massor av meddelanden från människor som säger att bilden har gett dem hopp. Nu kan de bära sina ärr med stolthet. Om Gud ger dig ett hinder ska du visa upp det med stolthet, säger hon.

LÄS OCKSÅ: 11 tecken på att din partner älskar dig – på riktigt