Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Här är Adeles nya lyxvilla i Beverly Hills – för 79 miljoner

31 maj, 2016 
AvJoel Linde
Det går väldigt bra för Adele nu, det märks inte minst på hennes nya hus i Beverly Hills.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det har pratats mycket om Adeles bostadsaffärer det senaste året, men själv har hon inte velat säga för mycket. Nu rapporterar dock nöjesmagasinet TMZ att hon har hittat sin nya bostad – mitt i exklusiva Beverly Hills i Los Angeles.

Lyxvillan ligger i samma inhägnade bostadsområde som Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston och Cameron Diaz bor, skriver ELLE.com. Adele ska ha betalat 79 miljoner kronor (9.5 miljoner dollar) för sitt nya hem. Och när vi ser bilderna förstår vi att det kostade.

LÄS OCKSÅ: ADELE SJUNGER FEL – MEN HANTERAR DET PÅ BÄSTA SÄTT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det är ljust inrett med stora fönster och modern design. Totalt finns fyra sovrum och sex bardum i huset, plus ett elegant kök och stora öppna sällskapsytor. Ytan är mäktiga 613 kvadratmeter.

Vi älskar det mörka trät i kombination med det vita i trappan.

Stora, öppna ytor. Vi föreställer oss superb akustik, perfekt för Adeles kommande fester där hon naturligtvis kommer sjunga live för sina gäster.

Hon verkar också kunna trivas ganska bra i trädgården, med pool, jacuzzi och paviljong.

Adele har fortfarande inte flyttat in eftersom hon är ute på en utsåld turné. Men hon har av allt att döma en skön plats att komma hem till.

Foto: IBL/AOP

LÄS OCKSÅ: ADELES NYA MUSIKVIDEO ÄR FÖRTROLLANDE VACKER

Annons