Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Hannah och Amanda gör ny dramaserie – du kan få en av rollerna

21 mar, 2017 
AvJohanna Lejon
Hannahs och Amandas Perfect Day Media är aktuella med en ny satsning. Vad? En dramaserie.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I dag kom beskedet: Hannah Widells och Amanda Schulmans Perfect Day Media skapar en dramaserie tillsammans med ANNONS Nelly.com.

” I 48 delar kommer vi att få följa 25-åriga Nelly och hennes närmaste tjejkompisars liv, drömmar och inte minst deras moderiktiga värld”, skriver Perfect Day i ett pressmeddelande.

– I en tid då många av våra konkurrenters kommunikation efterliknar vår vill vi göra något nytt. I Perfect Day Media har vi hittat en spännande och innovativ samarbetspartner som inte sneglar på alla andra, säger Anders Severin, kommersiellt ansvarig på Nelly.com.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hannah Widell, VD på Perfect Day Media fyller i:

– Om SATC hade producerats idag, så hade det troligen gjorts med en kommersiell aktör som avsändare av innehållet. Nelly.com är en av de starkaste spelarna i Norden inom mode online för unga, utåtriktade tjejer och en perfekt samarbetspartner för det här konceptet.

LÄS OCKSÅ: NU GÅR HANNAH OCH AMANDA I KARDASHIANS FOTSPÅR

Seriens exekutiva producent är Perfect Day Medias utvecklingschef Mattias Bernard. Regissör och manusförfattare är Linnea Roxenheim som skapade ungdomsserien Portkod för SVT.

Annons

– Att få förtroendet att berätta något på riktigt i ett format som detta är fantastiskt. Unga tjejer behöver all igenkänning, uppmuntran och stöd som de kan få i filmiska skildringar av dem, om dem, säger Linnea.

”Syftet med serien är att skapa trovärdigt content med en hög dos inspiration som Nelly.coms målgrupp vill konsumera med en tydlig kommersiell avsändare. Tillsammans med en storyline som tar oss med i karaktärernas värld ger man även liv till modet och plaggen på ett nytt sätt samtidigt som man gör det mer tillgängligt”, skriver Perfect Day i ett pressmeddelande.

En öppen casting för att hitta de tre kvinnliga huvudkaraktärerna kommer att hållas på Scandic Anglais den 1 april klockan 09.00.

Foto Perfect Day

Annons