Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Nu släpps äntligen Hannah & Amandas klädkollektion Daisy Grace

22 apr, 2016 
AvJenny Fredriksson
Daisy Grace är det nya klädmärket från systrarna och medieprofilerna Hannah och Amanda. Plaggen i den somriga kollektionen kännetecknas av stilfulla och lekfulla plagg och är något för alla tjejer som gillar att stå ut och är eklektiska i sin stil.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Daisy Graces första kollektion andas sommar och passar alla typer av partyn. Inspirationen kommer från allt mellan Star Wars (Zara Larsson rockade den vita miniklänningen (en very sexy space dresspå Grammisgalan) till plagg på ett skönt strandhäng. Individualitet är mottot och kollektionen sammanfattas bra genom namnet: Daisy står för lekfull och Grace för stilfull. I den här kollektionen hittar du inga enkla basplagg utan ett gäng extra festliga och fina plagg för ett speciellt tillfälle.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

ELLE fick en exklusiv intervju med grundarna Hannah och Amanda och bad dem berätta mer.

Hur kommer er sommaruniform se ut?

– Det blir en flirty dress från Daisy Grace, sandaler på dagen, klackar, hallonröda läppar och Chanel mademoiselle bakom öronen på kvällen.

Vilka plagg måste man ha för att bygga den ultimata garderoben enligt er?

– Man ska satsa på och införskaffa ett säkert kort. Det är väl olika för alla, men det är ett plagg man känner sig skitsnygg i och som man alltid kan ta på sig när man måste vara just skitsnygg. Det kan vara de där skorna, en särskild klänning eller bara en helt fabulous top.

Annons

Vad kännetecknar Daisy Grace-tjejen?

– Hon tycker mycket om mode och kläder och vill vara lite modig i sin stil.

Var fick ni inspiration till att starta ett klädmärke?

– Vi har väl tränat på detta i ett helt liv och drömt om det lika länge. Vi älskar att uttrycka oss genom mode och har ofta letat efter de perfekta plaggen men inte hittat dem. Då får man skapa dem själv!

Vad har ni för mål med märket?

– Vi drömmer alltid stort och det går väl hand i hand med våra mål. Ena sekunden har vi hybris för att i nästa tappa allt självförtroende… aja, det är i alla fall roligt och det är det viktigaste.

Vad kommer namnet Daisy Grace från?

– Det är två namn som vi tycker mycket om och som vi tycker speglar två härliga tjejer med lite olika stil. En om är mer lekfull och den andra som är mer stilfull. Tillsammans blir de magi!

Vad har ni hittar ni inspiration till er senaste sommarkollektion ?

– Bland alla coola kvinnor vi ser överallt. Vi älskar tjejer!

Annons

Avslutningsvis sammanfattar de märket och kollektionen var och en:

– Daisy är lekfull och Grace är stilfull, en perfekt match, säger Amanda Schulman.

– Daisy Grace är ingenting märke du vänder dig till för att komplettera basgarderoben, du kommer till oss för att hitta det där plagget du ska känna dig som allra finast i, avslutar Hannah Widell.

Plaggen kommer att finnas till försäljning på daisygrace.se från och med 25 april och kostar mellan ca 300-1 500 kr.

Kika igenom bildspelet för att se hela kollektionen.

Annons