Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Hanna Schönberg lanserar smyckeskollektion med Pilgrim – se bilderna här

04 apr, 2023 
AvAmie Chorr
En kollektion bestående av 23 trendiga minimalistiska statementsmycken, som ger en längtan till härliga sommarstunder! De nytänkande tolkningarna återspeglar Hanna och hennes livfulla livsstili – i varje smycke.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Slitet och välanvänt - så stylar du den nya vårtrendenBrand logo
Video: Slitet och välanvänt - så stylar du den nya vårtrenden

Kreatören och entrepenören Hanna Schönberg har tillsammans med Pilgrim tagit fram en smyckeskollektion. Kollektionen består av 23 smycken i minimalistiskt stuk – men som i sina speciella former även blir statement pieces och fungera som en förlängning av dina outfits. Chunky halskedjor, matchande armband och skulpturala bangles som man ska kunna addera flera för att få till en mer dramatisk look.

Hanna Schönberg i vattnet presenterar guld halsband, ringar och armband.
Hanna Schönberg x Pilgrim

Inspirationen har Hanna tagit från sin personliga stil och det hon möter i sin vardag. Natur, konst, årstider, siluetter och människor hon har runt i kring som inspirerar. I varje smycke återspeglas Hanna och hennes livfulla livsstil.

Annons

Drömmen slår in

- Den här kollektionen är designad med så mycket kärlek. Jag har alltid haft en stark passion för smycken och jag har drömt om att få designa den här typen av kollektion. Att få arbeta tillsammans med Pilgrim har varit otroligt och genom hela processen har jag haft i åtanke att den här kollektionen ska erbjuda oändliga kombinationer för alla stilar, tillfällen eller smaker, säger Hanna Schönberg.

Hanna Schönberg bland grönska presenterar guld och silver ringar och örhängen med kristaller
Hanna Schönberg x Pilgrim

Kollektionen har tagits fram så att de olika smyckena ska kunna passa för olika tillfällen och, också utifrån det Hanna själv känt saknas i hennes personliga samling av smycken. Dessutom har hon i det drivet experimenterat för att få fram olika former och kristaller som blir en fin blandning av minimalistiska smycken och statement pieces.

Annons
Hanna Schönberg bland grönska på, i en vit blazer och kostymbyxor. Ståendes på en soffa, täckt med ett vitt lakan.
Hanna Schönberg x Pilgrim

- Jag personligen älskar att våga gå utanför boxen när det kommer till smycken. Att våga mixa silver och guld, i olika längder, former och färger. Att inte fokusera för mycket på trender, utan att gå för den look som beskriver vem jag är. För mig är det viktigt att kunna uttrycka mig själv och min personliga stil, och smycken är ett sätt för mig att komplettera min look.

SE OCKSÅ: Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv utBrand logo
SE OCKSÅ: Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv ut

Foto: Pilgrim

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons