Häng med ELLEs profiler på Instagram Live

Häng med ELLE

ELLEs profiler + alla härliga läsare = sant! Nu går startskottet för Häng hemma med ELLE, där profiler och läsare kan umgås tillsammans på Instagram Live. Hur härligt?
07 april, 2020

Har du också tillbringat lite för många timmar hemmavid senaste tiden? Längtar du efter att hänga lite med ELLEs härliga profiler, kika in hemma hos dem, ställa frågor direkt till din favoritprofil, få koll på de senaste modetrenderna, dela smarta beautytips eller bara lyssna in när andra gör just det? Grattis, då har du hamnat rätt!

Nu går startskottet för Häng hemma med ELLE – ett helt nytt format där du får hänga med oss på Instagram Live.

Häng med ELLEs profiler på Instagram – så går det till

Med tanke på omständigheterna är det mer tacksamt än någonsin med sociala medier för att fortsätta umgås på ett riskfritt sätt. Självklart vill vi fortfarande kunna hänga med er fantastiska läsare digitalt och Häng hemma med ELLE bjuder in till just det!

Vi kommer ha livesändningar i Instagram Live där våra profiler delar med sig av de bästa beautytipsen, största modesnackisarna, smarta DIY-projekt, härliga recept och mycket, mycket mer.

I livesändningarna kommer vi självklart bjuda in er läsare i direktsändningen, där kan ni ställa frågor, dela med er av egna spännande tankar och idéer eller helt enkelt bara hänga med våra profiler! Härligare än så blir det inte, eller hur?

Följ våra uppdateringar i våra sociala kanaler

På vår Instagram uppdaterar vi löpande vem du kommer få hänga med på nästa session av Häng med ELLE, vad personen i fråga kommer att bjuda på och vilken tid du ska titta in på vårt Instagramkonto.

Startskottet gick onsdagen den 8 april och först ut var ingen mindre än Elsa Billgren som bjöd på härlig påskinspiration.

Häng hemma med ELLE är ett härligt avbrott i vardagen och det blir maxat, inspirerande och ett perfekt tillfälle att få en uppiggande boost i dessa tider – något vi alla behöver!

Vi ses väl där?

LÄS MER:

ELLEs influencers tipsar om saker att göra hemma

Inställda utställningar, konserter och shower som du kan uppleva online

ELLEs influencers: 5 magiska recept du måste testa

_________________
LÄS OCKSÅ: Vad är liveshopping? Här är allt du behöver veta