Häng ett dygn med Joel Kinnaman och upplev allt han gör

Häng ett dygn med Joel Kinnaman och upplev allt han gör

Som del i en kampanj från Tele2 kan vi framöver kliva in i både Joel Kinnaman och Cristina Stenbecks huvuden. Först ut är Joel som öppnar upp sitt liv för oss alla imorgon.
28 oktober, 2016

Under hösten (oktober–december) kommer den som vill att via ER, emotional reality, kunna se världen genom ett antal personers kropp.

Med hjälp av olika sorters teknik kommer vi att kunna se vad de ser, uppleva deras hjärtslag och puls, se deras adrenalinpåslag, se exakt var de är – och kunna interagera med dem i realtid.

Experimentet inleddes här om dagen med robotmakaren Simone Giertz och på lördagen är det Joel Kinnamans tur.

Joel Kinnaman kommer att bära en kamera monterad på en hjälp, ha en geo-tracker kopplad till sig och ha olika produkter som mäter hans reaktioner under dagen.

– Det ska bli riktigt kul att testa den här nya tekniken där det blir som att jag har tusentals personer i mitt huvud. Hoppas bara att folk är beredda på vad som pågår där uppe, säger Joel i en kommentar.

Här om dagen släpptes en teaserfilm till hur det kan komma att se ut när vi får uppleva världen genom Joels ögon. Se den här.

Bakom kampanjen står Tele2. Den har fått namnet ”Nöj dig med mer”. och bygger på insikten att vi svenskar aldrig har varit så uppkopplade som idag. Enligt en undersökning som SiFo gjort skulle mer än var tredje svensk vilja vara någon annan för en dag om tekniken gjorde det möjligt. ER gör det nästan möjligt…

Upplev det hela på tele2.se/nojdigmedmer.

Övriga personer vars huvud vi kan stiga in i och uppleva världen genom är:

Simone Giertz, robotmakare, 25 oktober

Joel Kinnaman, Hollywoodskådespelare, 29 oktober

Amal Graaftstra, bodyhacker, 2 november

Mike Pohjola, sci-fi-lajvare, 12 november

Anna Lundh, höghöjdsklättrare, 16 november

Cristina Stenbeck, affärskvinna, 22 november

Noor Daoud, driftförare, 30 november

Leo Sewell, skräpkonstnär, 5 december

Paret Hante, julfantast, 15 december

Foto IBL