Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Han erbjuder giftermål och svenskt medborgarskap till amerikaner på Ebay

09 nov, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Är du amerikansk medborgare, avskyr Donald Trump och har 50 000 dollar över?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Runt om i USA har människor öppet visat avsky, oro och rädsla över framtiden när det stod klart att Donald Trump blir USAs nästa president. Många har redan undersökt möjligheten att emigrera till Kanada. Landets motsvarighet till Migrationsverkets hemsida kraschade nämligen under onsdagmorgonen när beskedet kom – sidan blev helt enkelt överbelastad.

Gustav Hallén, 30, har ett annat förslag. Nu erbjuder han ett äktenskap och svenskt medborgarskap till den som budar högst på Ebay.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Han beskriver sig själv med orden: “Some weather damages and minor eye problems. But overall good physical health and a fine specimen.”.

I annonsen fortsätter han:

”US just become the land of the free to leave. Why not move to a better place? Like Sweden. Open for all suggestions female, male and others. Likes long walks and Netflix and chill.” Skriver Gustav Hallén i sin annons.

Hej Gustav! Hur kommer det här sig egentligen?

Annons

– Det kändes som en kul och intern grej mellan mig och mina vänner i morse, med inte så mycket tanke bakom. Det kanske jag får äta upp nu, haha!

Han blir mer allvarlig och fortsätter:

– Priset är nog mer att få bli svensk medborgare skulle jag säga. Än så länge känns det här landet långt fram i rådande läge vad som håller på att hända i världen. Så när samma sak håller på att hända, som det ser ut nu, i vårt land känns det som att världsbilden är på väg att förändras och att det kanske är dags att byta taktik.

Hur menar du?

– Jag tror man kommer längre med glädje och en smula ironi än genom att döma andra vars situation kan vara svår att sätta sig in i. Priset är frihet, som vi kan vara glada att vi fortfarande har i det här landet.

Men om man vill gifta sig med dig då, hur gör man om man inte har $50,000?

– Man ser helheten och inte detaljer. Och är pepp på livet!

Klicka här för att komma till Gustavs annons på Ebay

Annons