Halloweenkostymer inspirerade av TikTok-trender

tik tok halloween

Katter, Twilight och Jeffrey Bezos. Låt dig inspireras av TikTok-trenderna om du vill göra succé på halloweenfesten.
08 oktober, 2021
TV: Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween
1:01

Efter reklamen: TV: Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween

(1:01)

Slå på ljud

Halloween närmar sig med stormsteg och nu börjar det ändå bli dags att planera årets halloweenutstyrsel, trots allt är det ju ändå halva nöjet.

Och spöke och monster i all ära, men varför inte vända dig till TikTok för inspiration? Här är sex halloweenkostymer som är inspirerade av trender från appen!

Here Comes The Boy...

@june_banoon

He lives down the road and we call him Mashed Potatoes #fyp #TakisTransformation #cat #catsoftiktok

♬ original sound - June ✨

Den här låten har blivit det inofficiella soundtracket för katter som går ut. Ta på dig en kattkostym och skriv en skylt med "Here Comes The Boy" för att hylla trenden.

Twilight-karaktärer

Filmserien Twilight har gjort en rejäl comeback på TikTok under 2021, och framförallt har många delat med sig av skumma och roliga ögonblick från serien. Till exempel Jacobs replik "Where the hell have you been, Luca?" och Bellas ketchuphaveri. Välj din favoritkaraktär från filmerna och gå loss!

The Frozen Honey Challenge

@averycyrus

Brb gotta go get my stomach pumped 🤪

♬ original sound - Avery Cyrus

Att äta fryst honung var definitivt en av de sötaste trenderna på TikTok i år, och kan vara värd att testa i halloweenkostym-väg. Skapa en kostym i form av en honungsflaska och ta med dig fryst honung till festen. Lägg till lite svart- och orange karamellfärg för extra festkänsla.

Old

@schmidt_show

Don't see the old beach movie in imax😩 (jk go see it it's really good) #oldbeach #old #mnightshyamalan #fyp

♬ original sound - Maddy Schmidt

M. Night Shyamalans senaste film Old har varit populär under året på TikTok. Visa upp souvenirer från det TikTok kallar "the beach that makes you old" (om du ser eller har sett filmen förstår du garanterat!) och sminka dig till rynkor, grått hår och ta på dig badkläder.

Milk Crate Challenge

Trenden att försöka klättra på en hög med mjölklådor, Milk Crate Challenge, bannades snabbt från TikTok på grund av att den var uppenbart farlig. Att testa på det själv är ju uteslutet men en halloweenkostym funkar fint. Ta en stor kartong och rita upp en mjölklåda, och klipp ett hål i lådan för att bära den runt midjan. Eller varför inte måla så att en t-shirt ser ut som ett mjölklåda.

Jeffrey Bezos

Låten Bezos I, som handlar om Amazons vd Jeffrey Bezos, har använts flitigt under håret på TikTok och är en hyfsat lätt utklädnad att få till. Ta på dig en skallig mössa (finns i utklädnadsaffärer) och en Blue Origin-tröja för att få till looken.

Foto: TT

Artikelinspiration: Bustle.com

TV: 5 snackisar från veckan som gått
1:19

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(1:19)

Slå på ljud