Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Håkan Hellström på Ullevi 2020 – då släpps fler biljetter

24 sep, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Blev du eller dina vänner utan biljetter till Håkan Hellströms konserter på Ullevi nästa sommar? Inga problem! Nu får ni en ny chans då arrangören släpper ytterligare biljetter till de tidigare utsålda konserterna. Här är allt vi vet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nästa år är det 20 år sedan den folkkäre artisten Håkan Hellström debuterade som soloartist och i sommar vill han fira framgången– tillsammans med sina fans. Efter ett längre uppehåll från livet på turné sätter stjärnan nu sikte på hemstaden Göteborg för fyra konserter på Ullevi under nästa sommar. Det gör honom till den första artisten någonsin att göra så många spelningar på Ullevi under en och samma sommar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

För några veckor sedan släpptes biljetterna till spelningarna som går av stapeln 12 och 13 juni samt 28 och 29 augusti. Trycket var enormt och biljetterna sålde slut på nolltid och lämnade många besvikna miner efter sig. Men misströsta inte för nu har du chansen igen!

Då släpps fler biljetter till Håkan Hellström 2020

Har du kompisar eller bekanta som säkrade en plats redan första gången? Då kan du fortfarande nypa en plats bredvid dem i publikhavet. Det är nämligen inte biljetter till en ny spelning som släpps, utan ytterligare biljetter till de fyra konserterna som redan är bekräftade.

Annons

”Vi har skyndat på processen kring teknik och produktion av konserterna och kan nu släppa ytterligare biljetter till samtliga fyra konserter”, skriver arrangören Woah Dad! & FKP Scorpio Sverige i ett pressmeddelande.

Så, om du vill ha en ny chans att sjunga med i låtar om livets alla faser eller dansa i solnedgången med vänner och nya bekanta, gäller det att bänka sig framför datorn eller ha mobilen nära till hands redan i helgen.

Hur får jag tag i Håkan-biljetter?

Biljetterna släpps nu på lördag den 29 september kl 10.00 och kommer att säljas via återförsäljaren Ticketmaster.

”Biljetterna som släpps är ståplatser och även sittplatser till olika sektioner på arenan, alla med bra sikt”, enligt arrangören Woah Dad! & FKP Scorpio Sverige.

Men det gäller att hänga på låset och ha lite flyt, för det är förstås många som vill uppleva samma magiska stund på Ullevi nästa sommar. Lycka till!
Foto: Anders Deros

Läs mer:

Håkan Hellström gör spelning på Ullevi 2020 – här är allt vi vet

Håkan Hellströms paus är slut – planerar ny konsert

Annons