Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Gulddetaljer och marmor när Trump flyttar in i Vita huset

09 nov, 2016 
Säga vad man vill om Donald Trump, men att han är en man med starka åsikter är nog de flesta överens om. Och vi är övertygade om att det även gäller hans inredningsstil.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Efter valrysaren blev det klart att Donald Trump blir USAs 45:e president och den 20 januari är han beräknad att tillträda sin nya roll. Dessförinnan är det mycket som ska förberedas, bland annat flytten till Vita huset.

Med stor sannolik kommer han styla om residenset efter eget tycke och smak och sneglar man på hans andra byggnader och bostäder kan man på förhand gissa sig till både materialval och dekorationer.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Detaljerna som kännetecknar Donald Trumps inredningsstil:

1. Guld

Skyskrapan Trump Tower är designad, byggd och namngiven efter Donald Trump och vardagsrummet är inrett med pampiga detaljer och attiraljer som både är och ser påkostade ut. Men det kanske mest utmärkande kännetecknet är taket – som är helt täckt av bladguld.

02. gulddetaljer
Foto via: Tempo da delicadeza

2. Metaller

I den stora entrén i Trump Tower går en spiraltrappa som är klädd i bronsfärgade spegelpaneler och med en ledstång i mässing.

Annons
01. brons
Foto via: Architizer

3. Marmor

Tjusig natursten är en stark trend i såväl Sverige som USA och Donald Trumps vardagsrum är bland annat smyckat med en braskamin helt i marmor.

Även entrén i New York-bostaden är omgärdad av gedigna marmorpelare.

03. marmorkamin
Foto via: Decorpad

4. Kristallkronor

I taket i den stora salen i Trumps Florida-fastighet, Mar-a-Lago, hänger två enorma kristallkronor. I hans hem i Greenwich, Connecticut går stilen igen och foajén lyses upp av en kristallkrona.

Källa: Architectural Digest

MER OM USAS PRESIDENTVAL:

7 kändisar som lämnar USA om Donald Trump vinner valet

Här är kändisarnas reaktioner på att Donald Trump blir USA:s nästa president

Så hade det sett ut om bara millennials hade röstat

Annons