Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Gucci firar "hundens år" med mini-kollektion – med Micheles hundar!

23 jan, 2018 
AvLisa Arnell
Den 16:e februari börjar det kinesiska nyåret och vi går in i hundens år. Gucci firar det genom att släppa en specialkollektion – med hundtema.
Annons

Hundälskare, och hen som bara tycker Gucci är ett märke värdigt sin garderob, se hit! Gucci har släppt en dedikerad kollektion (63 plagg, accessoarer och tillbehör) med olika hundprints.

Motiven på nya kollektionen är inspirerade av en kudde som konstnären Helen Downie (även känd som Unskilled worker) gav som gåva till Guccis creative director Alessandro Michele. På kudden fanns en illustration av Micheles två bostonterriers Bosco och Orso, som nu fått pryda en hel kollektion.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kollektionen består av skor och kläder för både kvinnor och män; stickade tröjor och jeansshorts för kvinnor, hoodies och bomberjackor för män – dessutom finns det väskor, plånböcker, scarves och smycken prydda med den, numera världskända, terrierduon.

Annons