Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Gucci firar "hundens år" med mini-kollektion – med Micheles hundar!

23 jan, 2018 
AvLisa Arnell
Den 16:e februari börjar det kinesiska nyåret och vi går in i hundens år. Gucci firar det genom att släppa en specialkollektion – med hundtema.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hundälskare, och hen som bara tycker Gucci är ett märke värdigt sin garderob, se hit! Gucci har släppt en dedikerad kollektion (63 plagg, accessoarer och tillbehör) med olika hundprints.

Motiven på nya kollektionen är inspirerade av en kudde som konstnären Helen Downie (även känd som Unskilled worker) gav som gåva till Guccis creative director Alessandro Michele. På kudden fanns en illustration av Micheles två bostonterriers Bosco och Orso, som nu fått pryda en hel kollektion.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Kollektionen består av skor och kläder för både kvinnor och män; stickade tröjor och jeansshorts för kvinnor, hoodies och bomberjackor för män – dessutom finns det väskor, plånböcker, scarves och smycken prydda med den, numera världskända, terrierduon.

Hela kollektionen kan du se, och klicka hem, här >

Annons
Annons
Annons
Annons