Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Nu är den här – Gin och Tonic bar truck

02 jul, 2021 
Gin och tonic drink truck i stockholm
Sugen på en svalkande drink i sommarvärmen? Ta en sväng förbi Gordon’s Bar Truck och få en smarrig G&T med valfri topping! Här är allt du behöver veta om drinkbussen – och platserna den stannar på!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du Gin och tonic med fläder och hallonBrand logo
Så gör du Gin och tonic med fläder och hallon

Food truck och glassbarer i all ära men nu kommer nästa kioskvältare – Gordon’s Bar Truck! Vad sägs som att fira in sommaren med en svalkande Biarritz, en gin och tonic toppad med passionsfrukt och fläder? Eller föredrar du hellre en syrlig Split med rabarber och grapefruktskivor som topping?

Första gången Gordon's åkte på turné var 2019 och nu är Gordon’s Summer Tour här igen! I baren kan du välja på fyra olika gins: London Dry Gin, Premium Pink, Sicilian Lemon och Gordon’s Non- Alcoholic Gin. Därefter får du leka bartender och skapa din egna drink med valfri topping: fläder, passionsfrukt, mynta, rosa grapefrukt eller klubbor – vad väljer du? Har du beslutsångest finns också en färdig meny med spännande drinkar.

Gordon gin och tonic split

– Det känns fantastiskt att ge sig ut på vägarna igen, den här gången utrustad med Gordon’s hela sortiment. Med tanke på det senaste året vill vi skänka människor en rolig stund i en kosmopolitisk miljö. Alla förtjänar att ha en fantastisk sommar. Varma nätter, solnedgångar, bra musik och det bredast urvalet av Gin & Tonics som någon kan tänka sig, säger Sophia Torabbeigi på Diageo, som är tillverkarna bakom Gordon's.

Annons

Gin och Tonic bra mot pollen

Förutom att Gin och Tonic svalkar strupen sägs det även vara bra mot pollenallergi och med tanke på årets höga halter av pollen känns det mer läglig än någonsin att svalka strupen och stoppa näsrinnan. Enligt The Independent visar forskning att gin är det bästa alternativet för alkoholsugna pollenallergiker. Anledningen är att gin har låga histaminhalter och knappt några sulfiter, som annars kan trigga allergiska reaktioner.

Här står Gordon’s Bar Truck:

Än så länge kommer Gordon’s Bar Truck endast att finnas i Stockholm, Oslo och Köpenhamn, men med lite tur kanske den gör ett snabbstopp i närheten av dig?

Gordons drink truck

Stockholm

1 – 4 juli: Trädgarden

8 – 10 juli: Josefinas

9 – 10 juli: Blique By Nobis Arc rooftop bar

13 – 15 juli Hallwylska

16 – 17 juli – Lydmar

28 – 29 juli – Seglarhotellet, Sandhamn

Oslo

15 – 17 juli Pir4/Tønsberg

22 – 25 juli BFFOSLO

Köpenhamn

6 – 7 augusti Tegelverket

11 – 14 augusti Halvandet

Ps! Mer datum och platser kommer att avslöjas.

Foto: Fabian Wester, Gordon's

Annons