Nya Coachella-trenden: Uppblåsbar flamingo i poolen

Nya Coachella-trenden: Uppblåsbar flamingo i poolen

Snart är sommaren här igen – och med det följer bad i hav och pool. Så härligt! Klicka hem din egen uppblåsbara pooldjur redan idag så du har dem när det blivit tillräckligt varmt i vattnet.
21 april, 2017

Coachella är i full gång. På festivalen kryllar det, i vanlig ordning, av kändisar som inte bara går dit för musikuppträdandena utan även för att satsa på outfits utöver det vanliga. Vid sidan av alla storslagna uppträdanden och outfits som bränner av mängder av likes på Instagram, så finns det även en hel del fester.

Så är festerna på Coachella-festivalen

Festerna är inte bara på själva festivalområdet (även om det finns en hel del fester med bra drag där med förstås), utan fortsätter även utanför själva området både innan och efter den dagliga vistelsen på den storslagna festivalytan. Vissa fester anordnas exklusivt för kändisar och influencers i samarbete med stora, välkända märken. En av de mest hajpade är den som anordnas av klädesjätten Revolve, som säljer kläder från en mängd exklusiva varumärken.

Shay Mitchell med den nya trenden – uppblåsbar flamingo i poolen

Och det är just där, hos Revolve, som vi hittar Youtubestjärnan Shay Mitchell. Mitchell valde att lägga upp den här bilden på Instagram som visar en poolfest Coachella style. Notera den nya, trendiga poolleksaken: Den uppblåsbara flamingon. Och helt ärligt – hur sugen blir man inte på sommaren? Och på poolhäng med en flamingo förstås, en utveckling av förra sommarens stora pool-trend med uppblåsbara djur i poolen.

Dags att investera i en redan idag!

Läs mer:

Här är 16 kändisar att följa på Instagram under Coachella

ELLE på Statement: Så var det att vara på en festival utan cis-män

12 kändisars snygga streetstyle-mode på Coachella 2019